reklama

Grudzień 2011

cześć dziewczynki
powinnam chyba dołączyć do Was, ale nie jestem pewna na kiedy będę mieć dokładnie termin, bo mam nieregularne miesiączki i sama nie obliczę ile dzidzia już ma.
Ostatni okres miałam 16.03.2011, zrobiłam trzy testy na których były dwie grube krechy. Po tym długim weekendzie pójdę umówić się do mojej gin i wtedy wszystkiego się dowiem. Muszę zaznaczyć, że to moja pierwsza ciąża.
Pozdrawiam
Aga :)

reklama
czesc wszystkim dziewczyny zaczynam sie martwic jak czyytam co piszecie,,, obumarle ciaze krwawienia:-( a dlaczego? bo nie mam zadnych dolegliwosci oprocz bolących cycuxhów zadnnhych mdlosci bóli glowy a nawet smaków i zachcianek bylam na usg w 7 tyg serduszko biło ale tak czytajac wasze posty zastanawiam sie czy wszystko z dzidkiem ok czy któras tak miala w poprzedniej ciaży?

Witajcie :-)
U nas leci powoli, Maya troszkę lepiej chociaż w nocy obudziła się z płaczem i nie mogłam jej uspokoić.

agniesiaa81r nie wiem co to może być, mnie czasem też okrutnie brzuch zakuje ale z reguły jak przeciągam się w łóżku albo coś dźwignę.

27012701 witaj

aspirynkaa ja już o tym pisałam, jestem potwierdzeniem, że brak mdłości i wymiotów może oznaczać zdrową ciążę. Z Maya tak miałam i teraz też. Już mnie nawet brzuch nie pobolewa, nawet senność zniknęła. Jakbym w ciąży nie była. Ty masz lepiej bo już serducho widziałaś, ja jeszcze nic. Dopiero gdzieś za 3 tygodnie, więc muszę polegać na kilku testach, które zrobiłam. Na pewno jest wszystko dobrze u ciebie :tak:

https://www.babyboom.pl/forum/members/agniesiaa81r-88844.html

Moje objawy to jedynie bolące okropnie cycuchy, a tak to żadnych mdłości wymiotów czy czegoś innego, no może do wc biegam częściej niż zwykle.

2701701 -no to moje gratulacje mdłosci przyjda same a jak nie to szcześciara z ciebie choc słyszałam ze to dobrze jak sie wymiotuje ... taka reakcja ogranizmu na twoja ciaze :) mykaj do gina i koniecznie napisz jak wizyta
aspirynka - nie przejmuj sie niczym jezeli nie masz zadnych obijawów to dobrze jestes szczesciąra hehe powodzenia

Hejka w niedzielny leniwy dzionek!
Już po rosole, chwilka przerwy i drugie. Wy się przestańcie przejmować ze nie macie objawów ciazowych. Myślcie o fasolce i tyle.
Widzę nanusia ze jesteś z Bytomia tak jak ja:-)
Życzę miłej niedzielki chociaż pogoda niezbyt sprzyja:dry:

nanusia13 do gina pójdę zapisać się gdzieś na tygodniu, ale znając życie to zapewne duże kolejki są i nie wiem kiedy dostanę się, ale mam nadzieję, że jak najwcześniej.
Chciałabym zobaczyć już moją fasolkę i dowiedzieć się ile ma :)

Witam!!!! Ja dzisiaj o tym samym myślałam, czy z moją fasolką wszystko ok. jak narazie żadnych objawów oprócz bolących piersi i senności. pocieszam się tym, że podczas pierwszej ciąży czułam się podobnie i urodziłam zdrową córkę. pozdrawiam

ewka007 - z btom niom :) ak konkretnie to miechowice ale narazie mieszkam z moim miskiem w glwicach wiesz ale planujemy jakos przeprowadzke do btm :)

27012701 - no ucieszysz sie zobaczysz ciekawa jestem który to tydzien

mimozami79- kurcze ale ci fajnie ja od 6 tygodnia wymiotowałam teraz juz narazie odpukac ale mdłosci sa za to piersi wcale mnie nie bola a spac to bym mogla cały dzien hehehe :)
to fajnie ze urodziła zdrowiautkiego maluchA teraz pewnie tez :)

reklama
Dziewczyny po co Wy się stresujecie. Ja przy pierwszej ciąży miałam tylko i wyłącznie jeden objaw: spanie do 3 miesiąca. Nie zamartwiałam się,ani nic. Każda ciąża jest przecież inna ;-)

Byłam dzisiaj na działce i tak jakoś zmęczona jestem tym świeżym powietrzem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry