reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Nie spia, nie spia...;-)
Kota, gratulacje ! Fajnie, ze wszystko sie wyjasnilo... no i jestes na razie wolnym od pracy czlowiekiem;-)
Agapa, kochana, chyba musisz zwolnic tempo.... Twoj organizm cie ostrzega... wiem, ze latwo mowic, ale moze ktos moglby troszke cie "odciazyc" lub ty zrezygnowac z czegos....
Witam kolejna nowa mamusie! swoja droga musze zerknac na liste - ciekawe ile nas juz jest....;-)
Dziewczyny, ja tez mysle o tej poduszce... podobno te motherhood sa ok.... u mnie tez ze spaniem slabo....:-(
Mla, szacun, ze odnalazlas ten watek!;-)
Ide cos przekasic i dopic kawke. Milego dnia!

Cześć:-)
Ja sobie w spokoju śniadankuję, bo Marysia jeszcze śpi:szok::-)..jak wstanie i zje, to jedziemy do mojej roboty z chorobowym;-)..
Kurcze dziewczyny, też tak Was suszy w nocy??

kota, ale masz juz duzegoo synusiaaa:0 i zdjecie super:) aaaaaaaaaaaaaaa no i miłego odpoczywania!! W KOŃCU!!!!!!!!!!!
maxwell, na chirurgu juz psy powiesilam... a Kamil tylko w ten dzien przy sikaniu płakał ciut, ale jeszcze nei da sie dotknąć.. moze dzis po kąpieli da sobie spojrzec i "zadziałac" ciezko bedzie ale nei moge odpuscic bo nie wroce do tego pacana juz.
pyszczek.. moj Kamil w pierwszej ciay przez 3 tyg tak zawyzal waga ze sok po czym zrobilo sie na odwrot i zanizal... A mała teraz wychodzi o tydzien mniejsza.. i termin sie przesunal na 6 styczen. A wiem w obu przypadkach co do dnia kiedy sie poczeli wiec to nie to. Takie roznice to normalnosc:)
yyyy sergiii gdzie sa te twoje karteczki, wszyscy chwala, a ja szukałam i nie moge znalezc!!!!!!!
Nastazja, nie mam zamiaru zmieniac hihi, ciagle sie trzymam pierwszego terminu, nawet na suwaczku;p ja i tak obstawiam grudzien;p w koncu jedno mi sie juz pospieszylo, hihi wiec sa spore szanse:)
agapa trzymaj sie kochana!!!
maxwell mnie tez tak suszy... z reguly ide siku i potem do lodowki po wode;lp

a ja wczoraj zwinelam na szybko manatki i przyjechałam do mojego mężulka:D:D, nawet nei zdarzylam wejsc na kompa w domu, zadzwonil ze zjezdzaja bo material zły dostali i czy bym nie przyjechala wczesniej:) no wiec rach ciach spakowalismy sie z kamilem, dzieci rodzenstwa pomogly mi przy małym i nosic bagaze a potem dostali na dużeeee lody:0 fajnie sie zachowali bo nie zawsze sa skorzy do pomocy, a w koncu maja tylko 9 i 11 lat a młody nosił mi torbe i kompter wiec lekko nie bylo,. Drugi jest uwielbiany przez mojego syna wiec robil za opiekunke:) hehe tak wiec teraz marzniemy... brrr na wsi pod nowym saczem i czeka mnie mase spraw do zalatwienia, miedzy innymi podpisanie umowy o prad do domku:).
Aleeee jestem szczescliwa bo do niedzieli mam przy sobie mezula a mały tatusia:)

no i wczoraj moj maz dzieki temu pierwszy raz poczul nasza corcie i to od razu tak mocno ze szok:) wczesniej jak dotykał to mloda przestawała sie ruszac;p
miłego dnia mamusie!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja tez witam z pracki-uff jakoś strasznie śpiąca dzisiaj.
Od rana jeszcze nic produktywnego nie zrobiłam.
Sergi kartka imponująca - bardzo mi sie podoba i podziwiam za talent.
Teściówka zadzwoniła,że robi łazanki i jak mam ochotę to mam przyjechać. Nawet nie skończyłam zdania a ja już potwierdziałm, że będę u niej jak odbiorę Kami ze szkoły:-)
Także zostaje mi na dzisiaj tylko ugotowanie zupy i będzie ogórkowa, bo mam mega smaka:-p
Mężol musiał z rana śmignąć do Łodzi na wystąpenie z architektami i projektantami, więc też nie wiem kiedy wróci.
Kota fajnie że już odpoczywasz- czasem też mi już się chce iść na zwolnienie.
Zdróweczka chorujacym!! Kurujcie sie dziewczynki.

ja mam z tym spaniem też głupio bo jak śpię na boku i potem się na drugi przekręcę to mnie brzuch boli :/ jak znowu na plecach to plecy bolą :/ normalnie coraz gorzej! ale zamówiłam sobie taką poduchę do spania- taki duży rogal czy banan...mam nadzieję, że to pomoże bo tak to się chyba nigdy nie wyśpię. No i co rano jak ma mnie coś boleć to już wolę zaopatrzyć się w tą poduchę. Poszukałam na allegro za 75 zł z przesyłką i zobaczymy czy pomoże. Może chociaż zapobiegnie przewracaniu się podczas snu z boku na bok.

Witam Was dziewuszki, zaraz zmykam po wyniki wymazu na GBC, mam nadzieję, że wszystko będzie git, a potem nie wiem, czy nie śmignę do Krk z siostrą więc odezwę się dopiero popołudniu
Dobrego dnia Wam życzę zatem i zmykam!

reklama
maxwell, asko, mnie też w nocy suszy... i jak wracam z sikania to piję wodę :-D błędne koło hehe

ja jeszcze dziś na chwilę jestem w pracy, jutro też rano na chwilę przyjeżdżam pozamykać wszystkie sprawy. powiedziałam kolegom, że zostaję do pierwszego głodu i specjalnie nie wzięłam sobie kanapek :) czyli pewnie niedługo już jadę do domku i wskakuję pod kołderkę hehe.

z przewracaniem się z boku na bok też mam problem, ale zauważyłam, że jak sobie przytrzymam brzuch w trakcie przewracania to jest lżej i od razu na drugim boku wsuwam pod niego jaśka albo kawałek kołdry :D

Do góry