Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy nie nachodzą Was czasem myśli, że przy narodzinach nasze dziewczynki mogą okazać się chłopcami i na odwrót? Niby wszystko pewne, ale... Wiadomo. Może być różnie
Wczoraj ktoś mnie o to zapytał i moją pierwszą reakcją było to, że mały miałby przewalone, bo musiałby nosić różowe ciuszki przez kilka pierwszych miesięcy swojego życia. A do takiego stroju u chłopca pasuje wyłącznie jedno imię - Narcyz))))
Drugą myślą był lekarz. Chyba pojechałabym do niego z całą tą moją różową wyprawką i zapytałabym I CO TERAZ????))
Jezdzila by w niebieskim wózeczku, spala w blekitnej poscieli i miala 90 % ciuszkow niebieskich:-)
Az mam nerwy na siebie
ale to bylo silniejsze ode mnie...No ale gdyby nie przestawianie zagarow bylaby wczesniejsza godzina
ale wydaje mi sie ze bardziej mozna zmienic dziewczynke na chłopca niz na odwrót:-)pewnie bym byla w lekkim szoku...no ale cóż tak jak u Sosnowiczanki - by miala na imie Alanka
wózek i tak ma byc czarno-czerwony wiec uniseks ubranka tez by sie takie znalazły