Gosia8005
Fanka BB :)
agunia super że już w domciu i z mała wszystko dobrze dasz radę te dwa tygodnie odpoczywaj a z zatokami to ja się z tobą solidaryzuje bo też na antybiotyku jestem ale słabo pomaga aby u ciebie lepiej było trzymaj się cieplutko i nóżki ściskaj 
Freya ja pytałam o szpital wiec karowa napewno słynie z dobrej patologii więc napewno w dobrych rękach jesteś odpoczywaj i abyś jeszcze troszkę dzidzie potrzymała odpoczywaj zdrówka
więc troszkę spokojniej
mamaOskarka i Viollet jeszcze wy się tam dzielnie trzymajcie

Freya ja pytałam o szpital wiec karowa napewno słynie z dobrej patologii więc napewno w dobrych rękach jesteś odpoczywaj i abyś jeszcze troszkę dzidzie potrzymała odpoczywaj zdrówka
więc troszkę spokojniej

mamaOskarka i Viollet jeszcze wy się tam dzielnie trzymajcie
o jej, to już... mam nadzieję, że wszystko pójdzie wspaniale i będziecie zdrowe i szczęśliwe
juz nie wspomne o naszej sypialni ,i kacik malego który jest w "lesie"
szafa przyszla ale jeszcze nie zlozona do konca tego tyg msimy sie uporac, a w nastepnym tyg korytarz.No i w tym tyg zakupki mnnie czekaja
juz nie moge sie doczekac.....
chodzi o karmienie ,jak bedziesz karmila to podobno jest gorsza dieta karmiacych niż słodziutkich:-)wiec kochana trzeba teraz troszke pogrzeszyc:-)
oj ciąży brzuszek...i juz sie nie moge doczekac porodu , z jednej strony obawa przed bólem,z drugiej strony ujrzenie swojego szczęścia , a z trzeciej strony ulga z kręgosłupem,ciężkości , oraz opuchnietymi kostkami...hehhe