Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Cześć Dziewczynki 
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie w końcu spodnie ciążowe, bo już zwykłe zaczynają mnie uciskać podczas siedzenia. Takie wyprzedaże że nie wiadomo na co patrzeć. Po 3 godzinach wróciłam padnięta, zjadłam tylko kromkę chleba i poszłam spać. Od rana jakoś miałam wenę do sprzątani, więc przebrałam pościel , poodkurzałam, powycierałam podłogi, przy okazji umyłam taras, bo dziś cieplutko więc napewno posiedzę trochę. Teraz czekam na mojego M. Zjemy razem śniadanie. Na obiad zrobię potrawkę z ryżu, kurczaka i warzyw. A później kochanie ucieka do pracy a ja będę odpoczywać
Serg, super statystyki, teraz powinno być więcej potwierdzonych płci, bo zaczynają się połówkowe usg. Ja już odliczam 13 dni..
Miłego dnia dziewczyny,
wpadnę po południu, teraz idę zajmować się przyszłym Mężem
Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam sobie w końcu spodnie ciążowe, bo już zwykłe zaczynają mnie uciskać podczas siedzenia. Takie wyprzedaże że nie wiadomo na co patrzeć. Po 3 godzinach wróciłam padnięta, zjadłam tylko kromkę chleba i poszłam spać. Od rana jakoś miałam wenę do sprzątani, więc przebrałam pościel , poodkurzałam, powycierałam podłogi, przy okazji umyłam taras, bo dziś cieplutko więc napewno posiedzę trochę. Teraz czekam na mojego M. Zjemy razem śniadanie. Na obiad zrobię potrawkę z ryżu, kurczaka i warzyw. A później kochanie ucieka do pracy a ja będę odpoczywać
Serg, super statystyki, teraz powinno być więcej potwierdzonych płci, bo zaczynają się połówkowe usg. Ja już odliczam 13 dni..
Miłego dnia dziewczyny,
wpadnę po południu, teraz idę zajmować się przyszłym Mężem
). Tylko brzuch mnie coraz czesciej boli, szczegolnie tam gdzie mam duza blizne po wyrostku :-( i ciagle mam sny, ze mi brzuch rosnie, a w nocy jak spie na boku, to mi sie wydaje, ze juz jest taaaki wielki. A przeciez "wylazl" dopiero z dwa tygodnie temu i jeszcze tyle zostalo do konca
zaczynam miec schize ze grubne i brzydne.. Czy ktoras tez ma takie doly ?
No tak, jak się wszystko za małe zaczyna robić?.. Czasem mi się wydaje, że lada moment i Małż zacznie we mnie widzieć tylko mamuśkę, a przestanie widzieć kobietę :-( Bo do idealnej kochanki to też mi od kilku tygodni daleko...

A powody różne, od malutkich po znaczące, zawsze coś mi się "wywlecze" w tej głowie i potem mam cały dzień do bani :-( A co do ruchów, to trzymam kciuki, żeby Maluszek odezwał się szybciutko, teraz już właściwie w każdej chwili może to zrobić
Mam nadzieję, że uda Ci się jutro załapać na te usg i że wyjdziesz z niego uśmiechnięta i spokojna. Nie wiem, czy coś to pomoże i poprawi humor, ale wiedz, że trzymam kciuki i myślami jestem z Tobą!
dzis wpadniemy zeby dokonczyc i od poniedzialku zaczynamy łazienke
tu bedzie katasrofa ,ale wezme chyba laptopa ze soba
tym bardziej odchudzalam sie 3 lata ,wazylam prawie 90kg a teraz doszlam do wagi 64kg, a tu znowu 72 na wadze poprostu rece opadaja , u mnie bedzie dosc ciezko zrzucic kg bo jestem grubej kosci , i mam geny po mamusi:-)Ale jeszcze mam nadzieje ze mnie uratuje karmienie piersia:-)i troszke zrzuce.Ale nie martw sie to chyba normalne w ciazy:-)Przemeczymy sie do grudnia a na wiosne wyjda laseczki na spacerek z wózeczkami