Pyszczek28
Fanka BB :)
zaczęłyście pisać o kg i aż się zważyłam
4 kg do przodu - nie jest źle. Przy mojej wadze to pewnie nie powinnam przybrać więcej niż 10 kg - zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mniam zaraz sobie zroie kawki mlecznej i bede sie nudzic
wczraj posprzatałam cale mieszkanie a dzis nie mam nic do roboty
Moj M pojechal na caly dzien do Ozarowa zakladac piec na ogrzewanie centralne a ja siedze i sie nudze ,samochod mi zabral tak to moze bym sie przejechala do Świata dziecka i Smyku a tak to mi sie nie chce:-)
o to dlatego ze sobie pofolgowalam na poczatku ciazy
bedzie ciezko... ale pozniej bede sie martwic narazie mam wymowke Alanek potrzebuje duzo jesc hihihihi
narazie leze i wypoczywam;-)

Na chwilę obecną - 18 dziewczynek i 19 chłopców! 
Na razie niewiele, bo niecały 1kg do przodu ;-) Na początku ciąży ważyłam 79,9kg, później waga spadła do 77,5kg. Jakieś 2 tyg temu ważyłam już znowu 79,9kg ;-) A w niedzielę na wadze - 80,7kg. Czyli bilans całkiem miły dla oka, bo dopiero w 21 tygodniu ciąży odnotowałam na wadze niecały kilogram do przodu względem początku ;-)
Będzie jedzonka na 2 dni, bo trochę tych naleśników nasmażyłam ;-)
wiec Ci nie pomoge-niestety