reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

No i właśnie wróciłam ze spacerku i przy okazji odebrałam listy od bossa z dołu i mam zawiadomienie że 24 sierpnia na godzinę 8:45 mam się stawić na glukozę że mam nic nie jeść od 10 pm dnia poprzedniego nie brać żadnych tabletek ani nie rzuć gum. Piszę że wypiję ten płyn i mam siedzieć 2 godziny potem pobiorą krew i do domu. Jedyne co się cieszę że tego dnia mojemu M wypada 2 zmiana i że ze mną pojedzie, a tego czego się obawiam że jak nie zjem nic rano i będę jechać samochodem to zacznę wymiotować z głodu bo pierwsze co robię jak wstaje to jem bo inaczej bym padła z głodu tak mnie ssie po nocy =/

Mam tak somo;/ ja glukoze wybieram sie pod koniec sierpnia ale nie wiem jak ja przetrwam, gdyz dzien zaczynam od przekaszenia chociaz by głupiej nektarynki, bo inaczej robi mi sie nie dobrze:(

reklama
Właśnie poszukuję wraz z moim M na necie gdzie to ja w ogóle mam się udać na tą glukozę bo nie mamy zielonego pojęcia gdzie to się mieści heh =)

Ale mnie jakaś senność zaczyna ogarniać, masakra =/

a mi ostatnio powiedzialy koleznki ze jak masz cukier w normie przez cala ciaze to nie musisz robic glukozy;/
ja z Patrykiem robilam i mi nic nie powiedzieli ze dzien wczesniej nic nie jesc i nie pic;/

a teraz siedze sobie u Tesciow i Mama piecze placek z kruszanka mniamniammmmmmmmmm:):)

dobry wieczór

ja troszkę odpoczęłam po dzisiejszych porządkach, poczytałam książkę i teraz w sumie to brak pomysłu.
jutro mam zamiar spać do oporu aż mnie głód z łóżka wygoni :-D

życzę wszystkim spokojnej nocy

dobry wieczór

ja troszkę odpoczęłam po dzisiejszych porządkach, poczytałam książkę i teraz w sumie to brak pomysłu.
jutro mam zamiar spać do oporu aż mnie głód z łóżka wygoni :-D

życzę wszystkim spokojnej nocy
ale Ci zazdroszcze:):)
ale moze Tesciowie pojada do kosciolka z Malym to ja sobie pospie:):)

kochane mnie tez muli rano ale przeżyłam glukozę nie jest taka straszna jak sie wydaje dacie rade :)
a ja zajadam sie serniczkiem na zimno hehehe tato mi zrobił hmmm jest pyszny z brzoskwiami:-) i meliska na dobry sen normalnie bajka :)

Ehh, ja bym musiała tej twojej meliski Niunia wypić ze dwa wiadra żeby się uspokoić. Ja nie wiem czy te problemy moje się kiedyś skończą.. :( Zamartwianie się to moja specjalność..
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze badania glukozy, widzę że póki co tylko ze mną były takie akcje. Zaraz idę pod prysznic i do łóżka, chociaż nie wiem czy uda mi sie zasnąć.

reklama
Do góry