reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Witam :)

Czytam Was kilka razy dziennie, ale jak tu ktoś wczesniej napisał ciężko wbić się w temat...
Miło, że jest coraz więcej mamuś z grudnia. Tak piszecie o gwiazdkowym prezencie w postaci dzidzi, ale mi wyszedł termin na 4d na 25 grudnia. Powiem szczerze że wolałabym urodzić tak żeby w święta być już w domku z maleństwem. Ale chcieć sobie mogę:-D

Co do nastawienia facetów to różnie to bywa. U mnie raz lepiej raz gorzej. Czasem wydaje mi si, że mój M. ma wszystko gdzieś...

Muszę Wam się pochwalić. Wczoraj wieczorem leżałam na pleckach i brzuch mi podskakiwał!!!!!!!! Pierwszy raz tak wyraźnie czułam że to maleństwo. Przepiękne uczucie i czekam z niecierpliwością na nastepny raz...

Wizyta u gina we wtorek, odliczam czas...

A co u Was?

reklama
witajcie kochane!

becia, dobrze, ze wszystko skonczylo sie na stresie i strachu! trzymaj sie dzielnie!
na pewno ten wypadek wiele zmieni w Waszych relacjach, na lepsze :tak:

a slyszalyscie o tym, ze podobno najprawdopodobniejszy termin porodu to rowne 9 miesiecy po poczuciu pierwszego kopniaka? nie wiem, czy traktowac to jako zabobon, czy cos w tym jest. niech wypowiedza sie mamy, ktore juz rodzily, jak to jest? :-)

milego dnia!
u nas dzis piekne slonce, mam nadzieje ze na dworze jets wiecej niz 25 stopni hehe
buziaki!

witajcie kochane!

a slyszalyscie o tym, ze podobno najprawdopodobniejszy termin porodu to rowne 9 miesiecy po poczuciu pierwszego kopniaka? nie wiem, czy traktowac to jako zabobon, czy cos w tym jest. niech wypowiedza sie mamy, ktore juz rodzily, jak to jest? :-)

milego dnia!
u nas dzis piekne slonce, mam nadzieje ze na dworze jets wiecej niz 25 stopni hehe
buziaki!

Kota nie 9 miesięcy a chyba 20 tygodni :)

Witam Was w to Niedzielne przedpołudnie :)
Becia, całe szczęście, że Twój mąż wyszedł cało z tego wypadku... mój kiedyż miał ochotę na motocykl (przed ślubem), ale wybiłam mu go z głowy, a teraz już w ogóle nie myśli, żeby nawet wsiąść. Trzymaj się kochana :) mam nadzieję, że to będzie poważna lekcja dla Twojego męża.
Venus - gratuluję podskakującego brzuszka :) moja Kalinka jest chyba śmieszką, bo lubi mamie dokuczać, jak mam ręce na brzuszku to kopie, a jak zdejmuję, żeby popatrzeć, to przestaje ;p
Kota- na pewno Ci się nie pomyliła ilość miesięcy od 1 kopniaczka? kurde 9 to chyba za dużo, ciąża u mnie trwałaby wtedy niecałe 13 miesięcy ;D ;p

Asia, nie zauważyłam, że mamy nową mamę :) witaj :) ja podobnie jak ty z OM mam termin wprost na Święta. Liczę jednak, że spełni mi się termin z USG na 20, wtedy jeżeli wszystko pójdzie dobrze byłabym z małą już w domku w Wigilię :)

Witajcie Mamusie:-)
U mnie od rana słoneczko:-D
Co do kopniaków i tych miesiecy czy tygodni mi się nie sprawdziło podobnie jak z płcią z kalendarza chińskiego...Urodziłam dwa dni przed wyznaczonym terminem:tak:A pierwsze kopniaki poczułam dość późno w pierwszej ciąży.

Kochane kupiłam ostatnio tą podusie klin profilowaną dla malutkiej i wyobraźcie sobie,że kurier zamiast w piątek przyjechał do mnie wczoraj i nie wziął kasy za przesyłkę tylko odjechał,a to była przesyłka za pobraniem...
We wtorek spróbuję skontaktować sie z biurem i tym kurierem bo sumienie nie pozwoli mi funkcjonaować:szok: Paczkę odebrał mój mąż więc nie wiedział czy robiłam przelewem czy za pobraniem.

Serdecznie witam nowe mamusie:tak::-)
Gratuluję mamusiom,które w ostatnich dniach poznały płeć swoich milusich:tak::-D

Hejka!:-)
Becia, wspolczuje stresu.... szczescie w nieszczesciu, ze obrazenia nie sa powazne...
Witaj Marta!
Kota, chyba te 9 miesiecy od kopniaka to troche za duzo.... jestem w 20 tyg, od 2 tyg czuje ruchy.... ;-)
U mnie tez pogoda niezla, zmykam na obfite sniadanko.
Milego dnia!

reklama
Do góry