reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

witajcie!
Dagne - pewnie zniknęłaś zajęta rozpakowywaniem swoich nowych zdobyczy, ale fajnie!
Ja właśnie wróciłam od gina z dobrymi wiadomościami i ogromnie się cieszę.Pani dr stwierdziła,że dzidzia wygląda jakby już była z 28 tygodnia.Popytałam o wszystkie swoje niepokoje i pani rozwiała moje wątpliwości.Włączyła mi parę leków, z dużą ilością magnezu.No i do następnego razu.
Co do glukozy, znalazłam w jednym z poradników, że na test obciążenia glukozą wcale nie trzeba być na czczo i ,że można go wykonać w dowolnej porze dnia.A my się tak męczymy...
W Katowicach są zajęcia na pływalni dla niemowlaczków.To jest mały basen rehabilitacyjny.

reklama
uffffff mlody mi zasnal na krzeselku do karmienia po obiedzie:):):)
troszke odpoczne:):)no i musze ogarnac domek...a jutro Patrys jedzie na weekend do Dziadkow:):):)
to posprzatam!!!!!:):)

mamuski co potrzebujecie dla swoich dzieciaczkow??zapraszam do mnie piszcie na pw...cena naprawde sa ruchome:):)a miejsca w szafie brak:)

Dziewczyny nie martwcie sie co do skali bólu podczas porodu znam dziewczyne która moglaby rodzic non stop:szok:a np moja siostra cioteczna która rodzila w wieku 22lat i ma teraz 5 letniego synka w skali 1-10 ból porodowy dla niej był 10, i do tej pory mowi ze nie chce drugiego:-)wiec to jest zalezne tylko od naszego organizmu i psychiki:-)Ale racja jest w tym zeby sie przygotowac na duzy bol niz pozniej cierpiec....
Pogoda straszzzna :angry:no ale cóż jesien tuz tuż ...słyszalam ze w polowie pazdziernika ma by zima:szok::-(nie wiem co sie dzieje z ta pogoda.
A ja czekam na M który zaraz przyjedzie z Biedronki-trzeba jakis obiadek na szybkiego zrobic bo u mnie nadal brak kuchni:baffled:ehhhh...Ci faceci
Dagne-ale Ci zazdroszcze tych zakupków;-)u mnie jeszcze troszke.

Milego popoludnia

Jestem :) uff, poskładane, ale oczywiście pościel pierw trzeba uprać :) a baldachim uprasować itd... więc dałam zdjęcia na zakupowym :) ale kiepskiej jakości, dodam ładne, jak skończymy kącik Kalinki :) a i jeszcze dostałam patyczki dla niemowląt, szczotkę i grzebyk oraz gruszkę do noska (ale sama się zdziwiłam, że taka ładna i nie odstraszająca ;p

U mnie pogoda paskudna (deszcz, zimno), ale wolę taka pogodę niż te okropne upały, które dawały mi strasznie w kość. Jednak i tak będziemy czekać chyba najbardziej na zimę, bo wtedy nasze kruszynki przyjdą na świat :-) Ja nie tylko czekam na moją malutką, ale również na czas przedświąteczny i świąteczny. Uwielbiam jak w sklepach pojawiają się wystawy świąteczne, uwielbiam kupować prezenty dla moich bliskich, a najbardziej lubię jak moja bardzo liczna rodzinka spotyka się u babci i dziadka na kolacji wigilijnej. ahhh.... ale rozmarzyłam się

zimno, pada wieje a mi się chce tak pić że masakra!!:) na razie nie puchnę (odpukać) więc chyba nadmiaru wody w organizmie nie mam, wypijam dziennie dwa litry wody więc za mało też jej chyba nie mam...także kurczę o co chodzi??:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej!:-)
u mnie tez zimno, pada....
27012... dobre....:-D
tajenka, gratulacje poznania plci!
dagne, shopping bardzo udany;-)
Aga, fajnie, ze wszystko w porzadku!;-)
chyba obejrze cos w TV i do spania.... ostatnia samotna noc w tym tygodniu.... choc niestety juz wiem, ze m. w przyszlym tyg tez wyjedzie na 3-4 dni.....
Milego wieczoru / Dobrej nocy!

reklama
I znowu dopadł mnie podły humor :-( a związane to jest z tym że moja lista gości weselnych się skraca słyszę tylko zamiast potwierdzeń to słowa " nie będzie mnie przykro mi" dzisiaj właśnie przed chwilą dostałam wiadomość od mojej siostry ciotecznej która miała być moim świadkiem że Jej nie będzie i jestem w dopie bo nie mam kogo wziąć :-:)angry: teraz siedzę i myślę kogo bym mogła doprosić od swojej strony żebym kogoś kolwiek miała chociaż ze 30 osób.

Uciekam coś zjeść i chyba będę zaraz ryczeć.

Do góry