xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
becia nie martw się
z tego co ja się orientuje (mówił mi gin) to w trzecim trymestrze mogą pojawić się objawy pierwszego (nudności, senność, zmęczenie itd) nie wiem dlaczego ale tak jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dzidzia bardzo nisko lezy i po napinaniu miesni zbyt dlugo wszystko mnie boli wiec ostatnio cichutko w sypialni :-( ogolnie to cos mnie cale spojenie lonowe boli jaj chodze, tak jakby ktos mnie kopnal w krocze i nie wiem czy to od ciezaru czy cos innego? Jakies takie wypuklenia mi tez wyskoczyly, tak jakby powiekszone zylki czy cos bo ciemniejszy kolor. Nie swedzi ani nic, tylko wypulke w kilku miejscach. Jedyne co mnie caly czas wkurza to uplawy
nie mialam takich w pierwszej ciazy, bez wkladki sie nie obejdzie :-(
tyle nakupiłam że hej, do samochodu to jeszcze spoko podjechalam wozkiem z tymi zakupami ale do domu jak to wnieść, dzisiaj to jednak mam szczeście jak sąsiad zobaczył ile mam to zaofiarowal sie i zatargal mi to do domu.
A najlepsze było to, że już jedna dziewczyna czekała na USG więc mogłam iśc z nią, no ale...............
nie nadanżam za wami
od 9 rano nic nie jadlam do 16 przed lekarzem musielismy z M zalatwic troszke spraw
wiec ledwo co żylam mialam 3 razy pobierna krew w tym na Toxo, CMV, morfo - ogólna i mocz wiec caly pakiet zrobiony:-)Jutro wyniki:-)
ale sie uśmialam
ale nie chce katować M , wiec chociaz 2 razy w tyg

a pozniej mam pretensje skad te kg
co z tego ze do 16 nic nie jadlam (glukoza) jak wracalismy do domku i zjadlam zestaw powiekszony Mc Donalda
:-(aż mi głupio pozniej doprawilam 4 czekoladkami z bombonierki i tak teraz leze i mam na sumieniu te dzisiejsze śmietki
ale chyba wiekszosc facetów tak ma.