lysa_d
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Ja z samego rana bo ''fachowcy'' od ubikacji dzis przychodza a jak znam tych angielskich fachowcow to pewnie na raz tego nie naprawia
no zobaczymy. Musialam obszykowac Zuzie do przedszkola, tata juz ja wzial wiec ja dzis do pracy na 9.30-5.30 masakra :-( bede w domu o 18.30 popatrze chwile na Zuzie i bedzie trzeba ja kapac i tyle bede miala z dnia ale mam nadzieje, ze chociaz toalety bede miala sprawne bo spuszczanie miska wszystkiego nie jest sprawa latwa 
Ja zmykam ood prysznic i moze zdaze jakies sniadanie zjesc bo kawke juz wciagnelam
milego dnia kobitki!
no zobaczymy. Musialam obszykowac Zuzie do przedszkola, tata juz ja wzial wiec ja dzis do pracy na 9.30-5.30 masakra :-( bede w domu o 18.30 popatrze chwile na Zuzie i bedzie trzeba ja kapac i tyle bede miala z dnia ale mam nadzieje, ze chociaz toalety bede miala sprawne bo spuszczanie miska wszystkiego nie jest sprawa latwa 
Ja zmykam ood prysznic i moze zdaze jakies sniadanie zjesc bo kawke juz wciagnelam
milego dnia kobitki!
to już mniej mnie cieszy, tym bardziej, że podobno teściowa chora i nie może się wyleczyć, kaszle, kicha, mam nadzieję, że jest na tyle ogarnięta, że mi tu nie przywlecze choróbska żadnego.