reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny!:-)
u mnie dzis dlugi dzien... Ale juz po wszystkim, znaczy po pogrzebie dziadka. Wytrzymalam i jestem z siebie dumna, ale teraz to chyba juz sie poloze....
Lysa, gratulacje dla siostry!:-)
Violett, trzymam kciuki, aby w szpitalu opanowali sytuacje!:tak:
Inka, jak chcesz poplacze razem z toba, tyle, ze ja za mezem...;-)
Ide sie troszke polozyc, milego wieczoru!

reklama
jeżeli zajrzy tu dzisiaj nasza Żabcia to ja zycze Tobie kochana WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA i POWODZENIA W JUTRZEJSZYM WAŻNYM DLA WAS DNIU!!!

ja równiez poprosze o głosy w konkursie:)
Pieluszki.PL Strona główna
odpowiedz:

Jakie były twoje najdziwniejsze / najśmieszniejsze zachcianki podczas ciąży?

Monika To jest moja pierwsza ciąża, pod serduszkiem noszę małą Lenke :) Najbardziej mamy ochotę na rurki z kremem oraz kurczak-burgery :)

nikuss jutro zagłosuję na Ciebie:-)
lysa_d GRATULACJE DLA SIOSTRY!!
Własnie wróciłam z wywiadówki córy,no i teraz Was nadrabiam i odczytuję posty:-)

klariss a ja gratuluje udanej wizyty i potwierdzam zdanie lekarza- odpoczywać!!!
lysa a dla siostry dużo zdrowia, niech syneczek rośnie zdrowy!!

a ja z nudów to dziś chyba umrę, M w pracy więc znów wieczór i noc samotnie spędzone, do tego wyrzuty sumienia...
chyba pójdę do pokoiku Aleksego i zacznę ciuszki przekładać to może nastrój mi się poprawi..

a dla naszej Żabci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!

Ostatnia edycja:
Ja tez piore doslownie wszystko co mam dla dzidziusia.

Łysa gratulacje dla siostry ogromne, wiem co to znaczy dlugo starac sie o dziecko tak wiec ciesze sie bardzo ze jej tez sie udalo:-):-):-)

Dziewczyny- a co do prania rzeczy maluszków, to pierzecie oprócz ciuszków pościele, kocyki itp?
wszystko:)

wchodząc wczoraj na grupę zerknęłam na zdjęcie Violett i o niej pomyślałam, bo dawno się nie odzywała a tu takie wieści... 3maj się Kochana!!!

ja właśnie wróciłam z badań i leżę w łóżku, jestem w mega fatalnym nastroju bo pokłóciłam się z mamą, widziałyśmy się zaledwie 5 min a skończyło się taką awanturą jak nigdy...:-:)zawstydzona/y: a wszystko przez mojego młodszego brata, który wpadł w mega tarapaty!!
tak mi teraz źle, bo za tydzień mama wraca do Niemiec i nie wiem kiedy ją zobaczę!! idę sobie popłakać!!!:-(
zadzwon do niej i sie umowcie na kawke i pogadajcie na spokojnie!
nie denerwuj sie!!!
dziewczyny musze sie podzielic z wami informacja bo normalnie najlepsze newsy roku wlasnie otrzymalam :-) moja siostra, ktora jst ode mnie 18 lat starsza :cool: (43 w tym roku) jest w ciazy!!!! ciesze sie tymbardziej, ze juz kilka lat starali sie o dzidziusia i jeszcze rozmawiajac z nia w maju stanelo na tym, ze mialam oddac jej swoje jajeczko w lipcu a tu taka niespodzianka :-) juz 5 miesiac i wiedza, ze chlopczyk! normalnie jestem w szoku i tak sie ciesze jak glupi do sera :-D
gratki dla siostrzyczki,niech na siebie uwaza!:)

no i dla naszej Żaby wszystkiego najnajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj naa nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!

0094.jpg

hej laseczki,

Wlasnie wrócilam z zakupków -spozywczych i jestem padnieta:szok:ledwo co zyje ,a ludzi w Auchan tłum - normalnie pogłupieli:tak:Jutro na 15.30 wizyta u Ginka zobaczymy co powie na moje badania:baffled:

Tofika - nam daleko do insuliny:-Dnapewno przpisuja jak masz nad czczo powyzej 100:sorry2:a mi sie raz dziennie zadarza ze skoczy cukier 130-140 a to dlatego ze nie zawsze regularnie jem, czasem brak czasu a tu sobie pozwolilam na łazanki tak jak dzis i odrazu cukier 136:-(Hemoglobine mialam pobierana dozylnie (normalnie)i jestem z wyników przeszczesliwa:-):-):-)
Violet - trzymam kciuki dotrzymaj kochana jeszcze 7 tyg :tak:
Inka -kochana nie przejmuj sie .... napewno pogodzisz sie z mama przed jej wyjazdem(trzymam kciuki)
A ja mialam pranko robic, tylko nie bylo tego proszku do prania co chce "dzidzius" kupie przez allegro bo nigdzie nie moge znalesc:no:wszedzie bobas,jelp,lovela a dla mnie nie sa to przyjemne zapachy :-p
Papayka - dobrze ze masz juz za soba ta nieprzyjemna uroczystosc:baffled:
A ja sie ucieszylam ,moze to i głupie a rodzinka mojego M nie przyjedza na Swieto Zmarłych:-)bo maja tam jakies problemy,nie musze robic "uroczystego" obiady itp,w poniedzialek ma przyjechac tylko wujek mojego M,odwiedzimy groby i WŚ-wolne:tak:jedynie co zrobie to Kopiec kreta dla mojego M którego uwielbia:-Djuz bede taka dobra dla niego.bo niedługo on mi bedzie robil jedzonko:tak:

Żabcia - Wszystkiego Dobrego Na Nowej Drodze Życia:-)

Ostatnia edycja:
Ja też dziś na zakupach byłam z M i moją Zuzanką chyba już na takie łażenie to mi za ciężko brzuch co chwila mi twardniał i ciądnął do dołu więc już się nie wybieram narazie bo ja też boję się bo 9 mam wizytę i mieżenie szyjki bo ostatnio miękka choć zamknięta ale teraz często boli mnie brzuch więc żeby się tylko nie skracała
mega zdrowa kolacyjka:szok: Pizza ale co tam czasem trzeba ale wiem że już nie prętko wybiorę się na zakupki długie
ja ostatnio znów mam apetyt i ciągle coś jem nie wiem co mi się stało ale jak sobie przypomnę że po porodzie znowu dieta to nie odmawiam sobie :happy2: oczywiście i tak ostrożnie bo muszę pilnować tej cholestazy ale ...

inka nie martw się napewno się pogodzicie czasem tak bywa ja też się obraziłam na swoją i nie gadamy a żadko się widzimy i dręczą mnie wyrzuty sumienia głowa do góry będzie dobrze

łysa to naprawdę super z tą twoją siostrą gratulacje i wszystkiego dobrego dla niej
:-)

Żabcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:-):-)
klariss to teraz leniuchować leniuchować i leniuchować musisz się oszczędzać

Violet trzymamy kciuki będzie dobrze

reklama
izi85- Tak szczerze to aż wstyd ,ale zapomniałam hasło ! dziś mnie olśniło !
dziękuję

violett- miejmy nadzieje ,że donosi do końca szczęśliwie ! już tak mało nam zostało

nikuss- mam to samo ! też mnie tak pobolewa ,ale to fest ! i twardy :<
Ja właśnie też mam same większe ubranka trzeba dokupić.

Ja dziś też pomału rzeczy kupuje ... tzn. wyprawkę. I ogólnie po szkole rodzenia błyszcze wiedzą - kompiel noworodka .

Słyszeliście o wiaderkach zamiast wanienkach do kompieli ?

Do góry