reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Gosia, ja też lubię rybki:-):-):-):-), szczególnie wędzone i zapiekane w occie;-)
Dorotar - widzę, intensywne popołudnie za Tobą;-) Ciasto Izaura? Zabrzmiało ciekawie..

A ja się właśnie wykąpałam, wszamałam różowego grejpfruta i czekam na Mam talent;-)

jak najbardziej podtrzymuje też lubię szczególnie morskie:-D

reklama
Dzięki dziewczyny:-). Mam nadzieję, że jednak tak szybko mnie nie potną i pewnie któraś z Was zdąży wypakowac sie przede mną. Nie znam dokładnego terminu mojej CC. Wiem tyle, ze będzie to w 38tc. Najwcześniej więc w czwartek, najpóźniej w kolejna środę.... Jakoś nie dociera do mnie to, że moja cesarka staje się powoli faktem i że to w ogóle ma się NAPRAWDĘ stać:szok:Jest to dla mnie tak bardzo nie do uwerzenia, że nawet za bardzo się nie boję.

ps.Ja też jestem spod znaku ryb...

Maxwell80 to ja zapraszam na krokieciki – tym razem z pieczarkami i slodka kapusta. Wyszły pyszne

Gosia8005 co do czopa to ja z 2 tygodnie temu zauważyłam cos w muszli, ale bardzo mało tego było-takie budyniowate, białe. Teraz jeśli już to taki śluz o gęstości białka jaja kurzego mam czasem, ale nie wiem, czy to czop, bo im bliżej porodu, to wydzielina może być obfitsza, więc nie przywiązuję do tego wagi.

Xxasienkaxx2 z tym wysokim ciśnieniem, to chyba różnie może być – nastaw się na każdą z dwóch ewentualności i poród siłami natury i przez cesarskie cięcie.

Nikuss łączę się w bólu – też nie mam wanny. Musiałabym do rodziców podskoczyć, żeby się wyleżeć. Niby to mieszkanie obok, ale tak i tak to dziwnie by wyglądało jakby po klatce ciężarówka w szlafroku latała hehe

Dagne też oglądam VOP

rojku co do czopa to wątpliwości już nie mam napewno to on:-D to nie wydzielina to galare:-Dka przezroczysta lekko żółta i cały czas wychodzi ze mnie sorki:-pale tak to jest u mnie zupełnie inna niż wydzielina codzienna

czytałam dziś jeszcze trochę o skurczach bo noc była ciężka i piszą że aby sprawdzić czy to są bóle właściwe to aby łyknąć nospę jak się wyciszą to znaczy że przepowiadające ale lekarz mi mówił aby już nie brać i zgłupiałam bo w necie też niby lekarz się wypowiadali a wy co o tym sądzicie bo boje się nocki tzn że to przepowiadające a jak coś to łykneła bym nospę i przynajmniej się wyspała?????? CO SĄDZICIE???

Rany ile ja ostatnio jem.. :baffled: Teraz mam zgagę, ale ciągle chce mi sie jeść.. Wyczytałam gdzieś że w 9 miesiącu już się nie tyje, a ja właśnie chyba zaczynam. W obwodzie mam już 92 cm, a jeszcze pare dni temu było 88 :szok: Ratujcie..

Też jednym okiem oglądam VOP, ale przełączam na prawdziwe kłamstwa. Mam talent wogóle do mnie nie przemawia, jakieś dno prezentują w tej edycji straszne.

Z tą No-SPĄ to prawda, ja jak trafiłam do szpitala w 26 tygodniu, to tak miałam że po 2 no-spach skurcze nie przechodziły i lekarz kazał natychmiast przyjechać. Teraz wziełam sobie fenoterol, żeby mieć w miarę spokojną noc. Wczoraj zapomniałam i była masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi jakieś 3 tygodnie temu wypłynęła żółta galaretka z pochwy w małej ilości, wystraszyłam się że to czop i że zaraz będe rodzić, ale od tamtej pory nic, skurczy za bardzo nie mam, jeśli juz to raczej niebolesne a dzidzia podobno choć juz od dawna jest w położeniu głowkowym ale głowka jest dojśc wysoko i jeszcze nie zamierza się przeciskac na świat.
Nastazja ja tez mam wilczy apetyt a waga stoi w miejscu , ale to chyba przez dietę cukrzycową taka szczupła jestem:-)8 kg przytyłam..czyli ważę teraz 56,6kg

Ostatnia edycja:
Do góry