reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kota, będąc w połowie Twojego posta właśnie to pomyślałam - obniżanie obniżaniem, ale mi się POWIĘKSZA! Naprawdę muszę się starać, żeby zapiąć suwak w kurtce. Już mi nikt nie mówi, że mam fajny mały brzuszek ;)

reklama
Mła, no mój też już nie jest kompaktową piłeczką, aż się zmierzyłam, równy metr w talii, uroczo, chyba nasze szkraby postnowiły przed wyjściem jeszcze podrosnąć. No cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale jak weszły to i jakoś muszą wyjść ;)

dziewczyny ja mam termin tak na 27.12 więc jako jedna z ostatnich i dlatego też się zastanawiam kogo będę powiadamiać w razie czego, bo większość mam będzie zajęta już swoimi maluszkami!
no ale zerknęłam na listę grudniowych mam i mam parę osób do wyboru które też mają podobny termin do mnie.
a pewnie jak już wszystkie się rozpakujemy to przez miesiąc, może 2 będzie cisza na forum, bo wiadomo trzeba będzie się nacieszyć Maleństwami, odpocząć i przede wszystkim jakoś zorganizować!!

Hej dziewczynki;*
Ja tylko na chwilę zameldować że jestem nadal w dwupaku ale nie mam siły wchodzić bo jestem zmęczona i wogóle jakaś taka oschla. Od wczoraj boli mnie brzuch na @ i łapią mnie skurcze bolesne ale nie regularne. Dziecko czuje juz bardzo nisko i strasznie napiera mi na wszystkie narządy na dole. i od wczoraj mam biegunkę. czop jeszcze nie odchodzi ale wydzieliny mam mega dużo. I ogólnie czuje jakieś takie poddenerwowanie.

Może wejdę jutro jak będę się lepiej czuła. Jak by co to dam znać którejś na tel bo mam parę osób zapisanych:)

Buziaki

Dziewczyny właśnie przejrzałam listę grudniówek. Czemu mnie na niej nie ma:angry:.
A tak wogóle to chciałam zapytać czy mogę dostać namiar na DOMISIĘ-rozpakowaną. Zauważyłam na tamtym wątku, że ona jest z mojej okolicy i chciałam podpytać jej na temat szpitala.

Dziewczyny właśnie przejrzałam listę grudniówek. Czemu mnie na niej nie ma:angry:.
A tak wogóle to chciałam zapytać czy mogę dostać namiar na DOMISIĘ-rozpakowaną. Zauważyłam na tamtym wątku, że ona jest z mojej okolicy i chciałam podpytać jej na temat szpitala.

nie złość się tylko napisz PW wiadomość do sergee to Cię na liście umieści!!
gdybyś przeczytała uważnie co jest tam napisane wiedziałabyś co zrobić, a nasze moderatorki mają i tak sporo pracy więc nie mogą pilnować każdej z nas...

hej dziewczynki!:-)
nie spodziewalam sie, ze to Aga bedzie nastepna w kolejce....:-) bardziej myslalam o Maxwell i Rojku....;-)
co do brzucha, to mi tez sie wydaje, ze ciagle rosnie...:-D
Inka, ja mam termin na 31.12... nie jestes ostatnia....;-) ale tez podobne obawy jak ty....:-D
Maz dziala mi na nerwy....:angry:

To ja się melduje po raz trzeci dzisiaj ;-)

Niedawno wróciliśmy od kuzynki mojego męża, która również jest grudnióweczką :) spędziłyśmy pół dnia razem paplając tylko o naszych dolegliwościach, badaniach,zachciankach, generalnie tylko i wyłącznie o ciąży:-) generalnie bardzo miły dzień:-)

Asieńko, obyś jak najszybciej wróciła do zdrowia. Próbowałaś może Apapu na przeziębienie z wit C? Coś takiego jak gripex, ale bezpieczne dla kobiet w ciąży:tak:

Maxwell, czy Ty przypadkiem nie powinnaś być dzisiaj na porodówce?;-)

Dorotar, może Twoje maleństwo intensywnie pcha się do wyjścia, stąd ten twardy brzuszek:tak:

Mła, dziękuję za wieści o kolejnej rozpakowanej:-) I nie martw się, będę na posterunku zwarta i gotowa 24 aby przyjąć Twojego smska o narodzinach Emilki:tak:

Dange, powiedz znajomym, że wieloryba niech oglądają sobie na głębokich wodach;-) Ty jesteś śliczną zgrabną ciężarną:tak:

Maxwell, sama jestem ciekawa:-) Na razie nadal czekam na jedną fotkę, reszta ma być za około tydzień:tak:

Mła, święta racja!! Bardzo podobają mi się Wasze fotki, ale na swoje patrzeć nie mogę:laugh2:

agapa, współczuję tak trudnego porodu, tym bardziej, że można było tego uniknąć

Agunia, zagłosowane:tak:

Mam ochotę na sernik na zimno... Idę zrobić:-)

reklama
Do góry