dagne
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane 
No to się melduję jeszcze w dwupaku, ale jadę na oddział według zaleceń lekarza.
Miałam stawić się najpóźniej 27 grudnia. Więc właśnie jem śniadanko, piję kawkę i zbieram się. Ile będę leżeć na przedporodowej nie wiem, ale na bank już sama nie wrócę ze szpitala
poczekałabym do południa z tym przyjazdem na IP, ale sama nie pojadę, a mąż musi do pracy iść, więc załapię się na szpitalny obiad hehe 
Buziaki, w razie czego będę próbowała pisać z telefonu, albo smska do kogoś
Miłego dnia
No to się melduję jeszcze w dwupaku, ale jadę na oddział według zaleceń lekarza.
Miałam stawić się najpóźniej 27 grudnia. Więc właśnie jem śniadanko, piję kawkę i zbieram się. Ile będę leżeć na przedporodowej nie wiem, ale na bank już sama nie wrócę ze szpitala
Buziaki, w razie czego będę próbowała pisać z telefonu, albo smska do kogoś
Miłego dnia
brzuch mam tak nisko, ze siedzieć nie mogę, bo opiera mi się tedy na nogach.
Nie wiecie jaką miałam radochę. A dziś powrót do rzeczywistości ale chyba mam wiecej siły. Teraz karmię Adasia, zaraz go przebiorę bo pielucha pełna. Pózniej jak zasnie czeka mnie pranie i sprzątanie.
(nie wiem kiedy to zleciało!)
na szczęście chyba nikt (oprócz mojego M.) tego nie zauważył, ale wieczorem mieliśmy z tego ubaw po pachy 
jakies chorubsko mnie chyba łapie
Zimno mi, i jeszcze na dodatek maly daje mi popalic cos ma chyba dzis zły dzien albo kolki sie zaczynaja