Agniesia co za palant!!! ja bym zglosila to na policje bo beda w stanie znalezc jego dane chociazby poprzez konwersacje na FB

ale nie powiem, ludzka bezdusznosc nie zna granic
Wogole witam mamusie ;-) ostatnio nie zagladalam bo duzo roboty mialam w domu, troch zalatwiania papierkowej roboty i moge sie pochwalic, ze od piatku jestem studentka :-) teraz czekam na materialy do nauki i juz sie nie moge ich doczekac

pewnie bede tak tylko miala przez tydzien

U nas w miare, maly nadal sie buntowal przy cycusiu i nic nie pomagalo wiec znalazlam fajne butelki, ktore polubil, i jak nie chce sie przyssac do mnie to dostaje MM, jak zasnie to sciagam swoje i daje mu przy nastepnym karmieniu. Jezeli udalby mi sie tak jeszcze miesiac to bylabym zadowolona no ale zbaczymy ile moje mleko da sie odciagac.
Nocka dzis tragiczna, maly budzil sie co godzine, lub pol i strasznie lekko spal. Np od 4 do 5.40 zajemo mi jego uspanie a juz o 6.20 byl obudzony :-( ja mam do tego temperature i teraz ledwo oczy trzymam otwarte, latte sobie nie poradzilo ze zmeczeniem i byc moze bede musiala potem kawke wypic:-(
Dzis drastyczne podejscie do nocnikowania Zuzi

po przebudzeniu, zdjelam jej pampka, zalozylam majty, rajstopy i tak sobie chodzi. Jak sie zsiusia to mam przyszykowany takie 4 zestawy. Mysle ze po drugim razie zalapie ze bedzie mokra i moze usiadzie na nocnik

w maju jedziemy do Polski na chrzciny mojego siostrzenca wiec chcialabym zeby juz byla bez pieluchy. Wogole siostra ma termin CC na koniec lutego, poczatek marca i smiac mi sie chcialo bo biedulka wczoraj przezywala to co my 2 miechy temu, chyba kawalek czopa zgubila i sie wystraszyla, wypytywala sie mnie jaki to ma miec kolor, jakie duze, czy duzo tego powinno byc itd

ehhh jak dobrze, ze ja juz wiecej dzieci nie planuje miec
Milego dnia mamuski ;-)