maxwell hm.. ja biorę ciągle witaminy femibion te co w ciązy tylko teraz nie 2 a 1 czyli dla kobiet w ciazy i karmiących, jak skoncze karmic to juz mam tez kupione femibion vital mama i poki co nie jest zle, ale ze wzgledu na brak nabiału chce kupic dzis sobie wapn, najbardziej się boję o zęby. Przy pierwszej ciazy obyło się bez jakichs ubytkow itp, ale karmiłam tylko miesiac. Z jednej strony Ci zazdroszcze.. chciałabym przestac karmić.. męczy mnie to trochę, a z drugiej strony skoro mam jeszcze pokarm, to po co odstawiac, i wydawac kasę, choc nie urkywam ze zdarze mi się podać jedną porcję mm raz na 2 dni a czasem codziennie, szczegolnie jak gdzies wychodzę lub mała chce kolejny raz pocyckac.. a moje sutki już aż palą.
Ale cały czas wiszą mi te cholrne kg i mam z tego powodu niezłego doła.
dziewczyny wy po pierwszym dziecku macie schizy a co ja mam powiedziec, dwojka z odstęem 20 miesiećy, dla mnie kolejna ciaza byłaby katastrofą. Na szczescie poki co było tak jak planowalismy 2 bobasów w krotkim czasie, zadnych wpadek itp wiec moze teraz uda sie tez uniknac nieplanowanych zdarzen.
Ale cały czas wiszą mi te cholrne kg i mam z tego powodu niezłego doła.
dziewczyny wy po pierwszym dziecku macie schizy a co ja mam powiedziec, dwojka z odstęem 20 miesiećy, dla mnie kolejna ciaza byłaby katastrofą. Na szczescie poki co było tak jak planowalismy 2 bobasów w krotkim czasie, zadnych wpadek itp wiec moze teraz uda sie tez uniknac nieplanowanych zdarzen.

, plus oczywiście wypadanie włosów..teraz lecą mi włosy garściami - po umyciu w wannie jest ich strasznie dużo
..dobrze, że mam gęste;-)
M dziś nie poszedł do pracy, jesteśmy tak osłabieni że
ale i jest 1 pozytyw w tym wszystkim- schudłam 1,5 kg w jeden dzień :-)