reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka no właśnie nie chce go za bardzo chwalić żeby mu się czasem nie odmieniło;p mam nadzieję że ten stan się utrzyma chociaż jak obudzi się o tej 7 to do wieczora potrafi nie spać i leżeć spokojnie też nie bardzo;D mógł by jeszcze w dzień pokimać z godz to by było wyśmienicie;p

rośnie Ci ten Alanek jakna drożdżach kochana:D mój Misio w 10 tyg ważył nie całe 6 kg;)

izi ja aktualnie mieszkam w Mosinie u mojej mamy a Pozku mieszkałam na Mostowej, później na Szamarzewskiego a na końcu na Dębcu na Grzybowej:D i po tych moich wędrówkach mogę powiedzieć jedno KOCHAM POZNAŃ!!:D Poznań miasto doznań jakby nie patrzeć;)

Ostatnia edycja:
reklama
SOSNOWICZNKA skoro ma katarek, musisz dużo małego nosić by mu nie spływało dalej i przed oczyszczaniem noska najlepiej trochę dziecko oklepać to mu wydzielina będzie wypływać, zadbaj o to bo u nas też zaczeło się od małego katarku a skonczyło jak wiesz na zapaleniu oskrzeli i zastrzykach.

Maxwell i Freiya trzymam kciuki żeby nie było fasolek... trochę ciężkie by to było dla Waszych organizmów no i dla Maluszków... :-(

Maxwell pamiętaj, że do 3 miesięcy po porodzie test może wyjść pozytywny nawet jeśli nie ma ciąży! Wszystko przez hormon hcg którego było w nas pełno jeszcze te parę tygodni temu ;-)

Ja jestem trochę przerazona tym jak on szybko rosnie. Jak tak dalej pójdzie to Alanek bedzie musial leżeć dopóki nie zacznie chodzic:D bo jeszcze troche i nie bede w stanie go nosic :-D

Dziewczyny potrzebuję żeby któraś z was powiedziala mi jak wkleic zdjęcie na zamkniętym. Tylko tak bardzo prosto, zebym dala radę:)

Sosnowiczanka, wejdź na www.tinypic.com Kliknij w "przeglądaj" i pobierz ze swojego kompa zdjęcie. Zrób "Upload" i przeklep hasło, które Ci się wyświetli. Otrzymasz kilka kodów do Twojego zdjęcia. Skopiuj ten dla forum, a na zamkniętym w poście kliknij ikonkę "insert image" i wklej swój kod w pole, które Ci się wyświetli. Dasz radę :)

Asienka, Izi, właśnie się dowiedziałam, że jak wrócę do pracy niewykluczone, że będę jeździć do Poznania służbowo. Będę wykorzystywać Waszą wiedzę jeśli zachce mi się na przykład zjeść w miłym lokalu. Co Wy na to? :))))

Ostatnia edycja:
asieńka: takjak piszą dziewczyny- jeśli będzie glodny to na pewno się upomni :-D
dorotar: super, że z Amelą lepiej- trzymam kciuki za Kacpra :)
sosnowiczanka: mam nadzieję, że łagodnie Młodego potraktuje i do szzepienia nie będzie śladu po katarku!

Mikołaj - odpukać- zdrowy, za to ja kaszlę strasznie :( staram się go nie całować za bardzo...jezu ie wiedziałam, że to takie trudne!:szok: mam nadzieję że go nie zaraże:(

co do nowych fasolek to też trzymam za Was kciuki, żeby na razie żadnych nie było :)
u mnie na razie brak okresu, ale i tak zabezpieczamy sie więc nic nie podejrzewam. W sumie bardzo ale to bardzo chcialabym mieć więcej dzieci, ale na pewno nie teraz, może jak mieszkanie zmienimy na większe, a ja sie w jakiejś konkretnej pracy zaczepie to pomyślimy ;p

dołączam do miłośniczek Poznania! kiedyś przez kilka lat mieszkałam na ul. Maczka, koło 1 przystanku Pestki :) a później na Sołaczu, 2 kroki od parku, ach... i razem z M. chodziliśmy tam na spacery mówiąc, że jeszcze kilka lat i będziemy już spacerować z wózkiem, szkoda trochę, że nie wyszło i musieliśmy się przeprowadzić na południe, ale taki los :)
powiem też, że często jeździmy do Poznania w odwiedziny do naszych przyjaciół, więc ja też chętnie się spotkam z poznańskimi grudniówkami i ich maluszkami :tak:

witajcie Mamuśki
przepraszam ale nie dam rady odpisać na wszystkie posty! ostatnio tylko czytałam na komórce a odpisywać już nie miałam kiedy!

więc na początku: DUŻO ZDROWIA DLA WASZYCH MALUSZKÓW I DLA WAS TAKŻE!!

co do @ to jestem już 2mce po porodzie i jeszcze nie dostałam! nie biorę żadnych tabletek i myślę, że to kwestia czasu, organizm musi się sam nastroić i powrócić na właściwe tory!!
więc wydaje mi się, że nie ma co panikować że w ciąży jesteście :tak::-)
większość z Was napisała, że boi się w ciążę zajść a szczerze to ja się zastanawiam czy nie postarać się o drugie maleństwo teraz. tzn jakoś w czerwcu może!??
tylko póki co byłoby to trudne bo u nas od porodu zero przytulanek...:zawstydzona/y: a wiatropylna nie jestem :-D

reklama
Mła dzieki, jak bede miala wieczorem wiecej czasu to postaram sie. Moze mi sie uda bo jesli chodzi o komputer i wszystko co z nim zwiazane to ciemna jestem:-)

Mła pomocy
:
Dostalam 4 kody. ktory mam uzyc???
I jeszcze gdzie na zamknietym znajde to insert image? I ogolnie to w ktorym miejscu mam to wkleic?

Ostatnia edycja:
Do góry