reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Kota Emilka też lubi światło :)

Paczka dla Filipka już przygotowana, włożyłam też coś dla jego mamy, każda kobieta niezależnie od sytuacji na pewno chętnie chociaż balsamem się posmaruje, zadba o siebie więc wysyłam też kilka kobiecych rzeczy :)

reklama
hej, wreszie mam chwilkę żeby cos naskrobać, Mały w nocy bardzo niespokojny był i w dzień próbował sobie nadrobić spaniem- przespał prawie ałe przedpołudnie, za to po14 szalał i padł przed sekundą po myciu, a Marudny pod koniec był okropnie ;p
My z M. też postanowiliśmy wysłac coś, tylko musimy poczekać na 10-tego :zawstydzona/y:

asieńks: ta joga to jakiś chory pomysł:eek:
agapa: nie możesz martwić się na zapas! na pewno wszystko będzie dobrze! Mikołaj to silny i dzielny chłopak! zobaczysz :*
kota: u nas też jest fascynacja żarowką, cieiami i słonem za oknem ;-)

Witam się i ja..
Myśmy dzisiaj cały dzień spędziły u moich rodziców..dziewczynki się wyszalały, szczególnie starsza;-) Dzisiaj Martusia kończy 3 miesiące oj, leci ten czas:tak:
Ankubator, Mimozami - 100 latek dla Waszych Mikołajka i Hani na tą miesięcznicę:-)
Agapa - trzymam mocno kciuki za Twojego maluszka, żeby wszystko dobrze się skończyło!!!!
Kota - u nas podobnie - fascynacja światłem, cieniami i..TV:szok:

Ja pierdzielę,za chwilę dostanę szału...Nicole tak działa mi dzisiaj na nerwy,że najchętniej bym jej spuściła lanie...co Krzyś zasypia ta piskwa zaraz przyłazi i zaczyna mi jojczyć...dosłownie patrzeć na nią nie mogę...

Agapa mi mój lekarz powiedział kiedyś,żebym pod żadnym pozorem nigdy nie patrzyła w necie opisów chorób bo tylko zbyt wiele rzeczy idzie potem sobie wkręcić i niepotrzebnie się dołować.

Ankubator zazdroszczę mój jakoś nie bardzo chce iść spać...

Macie rację dziewczyny pisząc ze nie ma co w googlach sobie wyszukiwac chorób. Ja szukając o splaszczeniu jednej strony glowy doszlam do choroby takiej jak kraniostenoza ... :no: i na drugi dzien biegiem do lekarza bo wręcz w panikę wpadlam... A po 2 tyg spania na drugiej stronie Alanka glowa odzyskala normalny kształt.
Tak wiec Agapa nie szukaj bo sie tylko negatywnie nakręcisz. Bedzie dobrze. Musi byc!

Alanek wykąpany, pojedzony. Mam nadzieje ze dzisiejsza nocka będzie lepsza niz wczorajsza. Chociaz na razie wesolo gaworzy i nie wydaje sie być spiącym:baffled:

a moja Karolcia dziś konczy 2 miesiace, jejq jak ten czas leci, ale przy niejjuz mi sie tak nie spieszy żeby siadala itp:) doceniam teraz to ze polezy pobryka i duzooo spi:) choc wiem ze przy pierwszym dziecku jest się mega niecierpliwym i chce się szybko widziec kolejne etapy rozwoju dzidzi:)

asko dobrze piszesz :) ja już czekam z niecierpliwością, żeby moja pewnie trzymała głowę, a najlepiej już siedziała :p

co do szukania chorób w internecie, to macie rację, że lepiej nie czytać, bo ja wpadłam ostatnio właśnie w panikę, że moja ma zespół Westa, aż wylądowaliśmy u lekarki z nagraniem tego, co mnie niepokoiło, ta stwierdziła, że ona widzi zdrowe dziecko i bardziej mama jest do leczenia niż ono :D, ale dla mojego spokoju mamy zrobić EEG

Asko i Maxweel 100 lat dla Maluszków:tak:

Jestem zła...mama05 zachowuje się jak gwiazda,przypisuje sobie wszystkie zasługi itp gdzie nie o to chodzi...udzielam się na BB 4 lata i nigdy nie widziałam takiej samochwały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze żeby było lepiej ktoś podał się za mnie i odebrał paczkę dla Zbyszka od Krklisz ,teraz jeszcze się okaże,że nie dostarczono tej paczki i będzie na to,że ja ją ukradłam:zawstydzona/y:

reklama
asko ,maxwell 1200 miesiączków w zdrówku i z uśmiechem na usteczkach dla Dzieciaczków w dniu okrągłych miesiączków:-)

Moje Gwiazdeczki kolejny dzień z rzędu zasnęły około 21 i będą już spały tak do 6-7 rano:szok: z przerwą na flachę około 23-24 przy której się w ogóle nie wybudzają tylko wciągają ją na spaniu po czym małe odbicie i odkładam je na brzuszki i tak śpią do rana...,aż się boję o tym głośno mówić i się z tego cieszyć,żeby nie zapeszyć.
A ja dzisiaj w końcu po 3 miesiącach:szok:wybrałam się do fryzjera na balejage i podcięcie moich lawinowo wypadających włosów:tak:zafundowałam sobie też hennę i od razu poczułam wiosnę mimo siąpiącego cały dzień deszczu.

Ostatnia edycja:
Do góry