dorotar110
Fanka BB :)
AGAPA ale do tej pory było zajebiście, szczęśliwa, zadowolona z brata. Nie wiem co jest. Jak mogę to rozmawiamy, staram się z nią coś robić, ostatnio uwielbia malowanki, malujemy razem, moja siostra dużo się z nią bawi, więc nie jest sama. Nie wiem czemu tak ostatnio posmutniała.
Czasami tak robię, że taki a'la babski kawałek dnia, nawet na zwykłe zakupy ją zabieram żebyśmy razem pobyły albo na kuleczki.
A Ciebie podziwiam, czwórka skarbów, jak Ty to wszystko ogarniasz to jesteś niesamowita.
My mieszkamy z mamą, choć chciałabym osobno ale nie na chwilę obecną bo mama mi dużo pomaga, żeby nie ona to nie wiem jakbym dała radę, bo mój K mało przy dzieciach pomaga. Ale to już inna bajka nie ma o czym gadać
Czasami tak robię, że taki a'la babski kawałek dnia, nawet na zwykłe zakupy ją zabieram żebyśmy razem pobyły albo na kuleczki.
A Ciebie podziwiam, czwórka skarbów, jak Ty to wszystko ogarniasz to jesteś niesamowita.
My mieszkamy z mamą, choć chciałabym osobno ale nie na chwilę obecną bo mama mi dużo pomaga, żeby nie ona to nie wiem jakbym dała radę, bo mój K mało przy dzieciach pomaga. Ale to już inna bajka nie ma o czym gadać
Ostatnia edycja:

Niby Emilka ładnie podnosi główkę itp, ale w pozycji pionowej jej się chwieje i bałam się czy to już nie powinna mieć sztywno. Ale wychodzi na to, że wszystko w porządku ;-)