reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Hej:)

Pogoda dzisiaj znowu beznadziejna;/ Ale wyjdziemy chcoaiz na troche na dworek

Dziewczyny jestem z sibie dumna:) Chodzi mi o ta sytuacje z P, stwierdzilam ze ani nie gotuje obiadow ani nie robie zakupow - tzn robie dla dzieci, i kupuje sobie cos do jedzenia ale tak zeby nie bylo tego juz jak P wroci. I wczoraj bylo wiecej swiatla w lodowce niz jedzenia bo zostal ser zolty, 2 serki topione, 3 kawalki kabanoskow jakies ogorki w sloikach, sereki Mariki, mleko i pomidory w puszcze:p P wrocil z pracy zajrzal do lodowki ale nic nie powiedzial.Potem zobaczyl ze nie ma obiadu i sie zapytal gdzie obiad wiec odp mu tylko - "nie ma, idz w pilke sobie pograj" wiec sie zamknal i zjadla mleko z polatkami:p Wieczorek tak sobie dumlam co tu zjesc bo bylam glodna i stwierdzilam ze z tego co jest zrobie zapiekanke - dodm przepis na watku odpowiednim bo byla zajebis***:) Ale wiedzialam ze P jej nie zje bo nie lubi serkow topionych:) Dzisiaj tez nie robie ani zakupow ani obiadu - a co niech sie nauczy:p

Asienka REWELACJA!!! Od zawsze wiedzialam ze Michalek wyrosnie ze wszystkich choprob, u Hematologa tez bedzie wszystko ok:)

Salsik moglas osolic ta wode a nie slodzic:p

Łysa pisalam juz na FB ale napisze i tutaj - bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Benia&&&

Buziaki dla Krzysia:)

Mła prawidlowo powinno sie isc z dzieckiem jak skonczy rok pierwszy raz do dentysty:)

Net-ka za mna chodze żebewrka juz od dluzszego czasu ale problem w tym ze nie potrafie tez ich robić. Ale mam pomysl - napewno nasza wspaniala Mla robi genialne żeberka i będzie tak mila i zamiesci nam swoj przepis na watku kulinarnym. Co Ty n to??:)

reklama
Później napiszę więcej ale teraz tylko tyle
KOTA DZIĘKI ZA INFO O SZCZEPIONKACH TAK SIĘ WKURZYŁAM I PRZESTRASZYŁAM ZE OD RAYU POBIEGŁAM SPRAWDZIĆ JAKA SERIE MZ MIELIŚMY OD PNEUMOKOKÓW. NA SZCZĘŚCIE INNA... KAMIEŃ Z SERCA!!!!

Dzień dobry
kota aż mi serce stanęło jak zobaczyłam wątek na sygnale. Nie wiem co o tym myśleć bo my właśnie tymi szczepilismy. Nie wiem czy tą seria ale jednak..
edit: sprawdziłam, na szczęście inny nr.

asienka Rewelacyjna wiadomość!!!! Wodniak nie wróci!! Mła ma racje- czary podziałają!!
lysa ręce opadają, jak działa służba zdrowia w UK!!
beniowi dużo zdrowia!
najlepszego dla Krzysia!

Ostatnia edycja:
dziewczyny w rossmanie promocja na kaszki bobovity mleczno ryzowe kupujesz dwie po 7.49 a trzecia gratis, mozna wyrac rozne smaki + rabacik z karty rossnę:) uwazam ze fajna promocja, zaluje ze kupilam 1 komplet;p bo sporo mi ich idzie a za to duzo mniej samego mleczka:)
napisalam tez na zakupowym;p

Lysa kochana mamnadzieje ze to nie krztusiec i ze klopoty zdrowotne szybko wam się skoncza:**
Violett ciekaweco powie P jak wroci i znowu obiadu nie będzie:p
Asienka normalnie super wiesci :p iu hematologa będzie tak samo:D
Asko bylam dzisrano i kupilam:pwedlug mnie tez swietna promocja:D
Zabcia przykro miz powodu chomika mi kiedys kot zjadl jednego a drugi zdechl z tęsknotynastepnego dnia tez pamiętam ze wtedy niezle płakałam
Freiya zagłosowane:D
Sergi gratki zpracy:D zawsze jakas kaska wpadnie ci w raczki:D
Dorotar Mela natym zdjęciu wyglada na starsza:D
Kota jakzobaczylam podświetlone na sygnale i ze ty napisałaś to myślałam ze napisałaśmoże o 2 kreseczkach:D
Krzysiu sto lat dlaCiebie:***
 U nas nockatradycyjnie piekna:D mala z rana miala jakis atak przytulankowy tak się do mnietulala i dawala buziaki  cala buzia zenie mogłam ze smiechu a A był zazdrosny bo wreszcie z rana było mama zamiasttata hahah i dobrze mu tak:D u nas choroby ciag dalszy najgrzej z tym kataremmala tylko jak widzi ze się zbliżam do jej nochala to już się drze jak opetana.

Malenstwo czytalam ze macie wirusa, co w polsce daja na wirusy?

Nie IDE prywatnie bo lekarz nie da mi skierowania, Ben wstal I ma 38,7 wiec moja polozna poradzila pojechac z nim z goraczka do szpitala I tam powiedziec ze juz Od miesiaca jest chory I mam nadzieje ze zrobia jakies podstawowe badania. Dziekuje za trzymanie kciukow! :*

100 lat dla Krzysia ! :)

asko-
ja od paru dni codziennie chodze do rossmana i kupuje po 6-9 kaszek bo promocja fajna a u nas idą jak woda !
malenstwo- u nas to samo, mała tylko zobaczy że biore Fride...:-(
Netka- mój M robi pyszne żeberka pierwsza wersja z miodem a druga moja ukochana to z kapustą kiszoną na wpół ze świeżą ale on to chyba robi dzień wcześniej żeby sie "przeżarło" w lodówce i dopiero następnego dnia piecze. Kapuste wpierw oddzielnie gotuje chyba ? nawet nie wiem, ja tylko jem ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Krzysia

Freya zagłosowane
Violett chyba mamy te same charakterki ja jak pokłóce się z M tez nie robię ani obiadów ani nic co jest dla niego tylko sobie i małej.
Net-ka ja robiłam kiedyś zeberka w tych woreczkach ;"Pomysł na ''żeberka w coli mi smakowały ale dla nie których były zbyt słodkie
Łysa lepiej idź prywatnie, swoją droga współczuje opieki w UK
asko dzięki za info o kaszkach mojej ostatnio chyba się przejadły bo zje z 4 łyżeczki i więcej niechce
Kota jak zobaczyłam ze świeci się na sygnale aż ciary mnie przeszły.

U nas noc tragicznie mała usneła o 22 wstała już o 23 z wielkim krzykiem .Dopiero na rękach usnęła i wstała jak z zegarkiem w ręku punkt 7.Masakra niech te zęby wyjdą już.Dziś z mężem myśleliśmy o wakacjach nie byliśmy w tym roku i chcemy może w przyszłym jechać z tego co pamiętam Kota ty miałaś jakiś fajny link ze swoich jeśli chodzi o kwatery.Mogłabyś podesłać??I niuńka już wstała więc zmykam.

reklama
Czesc kochane!

Zacznę od siebie- wlasnie sciągam kolor czarny z wlosow. Az sie boje co mi z tego wyjdzie :rofl2: A szczypie jak cholera . Moze zrobimy tak jak nic nie napisze to o nic nie pytajcie, bo oznaczalo to bedzie ze wyszlo fatalnie i jestem znowu brunetką :D

Asienka super wiesci, teraz juz bedzie tylko dobrze :)

Zabcia
przykro mi z powodu chomika.

Pyszczek
zdrowka dla Krzysia.

Lysa Trzymam kciuki za Bena

Malenstwo za Zuzie rowniez, zdrowka :)

Do góry