reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Violett, to się uśmiałam, choć mamie pewnie nie było do śmiechu ;)
Ja na studiach mieszkałam z moją koleżanką z liceum. To była jasna naturalna blondynka o wysokim czole i prostych włosach. Wróciłam kiedyś z uczelni i słyszę jak szlocha w łazience. Otwieram drzwi, a ona czesz uparcie dziwnie poskręcane włosy. Okazało się, że zachciało jej się loków - miały być grube duże pukle, a po trwałej u fryzjera wyszedł jej idiotyczny baran. Cała ta scena wyglądała tak abstrakcyjnie, że coś we mnie pękło i też się popłakałam - ze śmiechu. Normalnie osunęłam się po futrynie i leżałam na dywanie zachodząc się. Prawdopodobnie był to efekt przeżytego szoku. Koleżanka na początku wydarła się na mnie, ale moja faza była zaraźliwa i już za chwilę leżała obok mnie pękając ze śmiechu :D

Sosnowiczanka
, ja też czekam niecierpliwie na efekt metamorfozy!!! :*

Net-ka, Ninka to urodzona królowa śniegu :) A Ty kochana chyba powinnaś poszukać sobie jakiegoś absorbującego zajęcia, bo inaczej zimą rozniesie Cię w 4 ścianach ;)

Cześć dziewczynki
Wszystkiego najepszego dla dzisiejszych miesięczniaków
Ale przed chwilką się uśmiałam. Mikołaj się zapomniał i zrobił kilka kroczków:-D:-D

Ja mam od jutra handel więc pewnie będę nieobecna. Jak się stęsknicie to macie do mnie kontakt, zapraszam:-)

Dorotar, oderwałam się od wydrążania pierwszej halloweenowej dyni Emilki, bo uświadomiłam sobie, że zapomniałam napisać, że baaardzo się cieszę, że wyniki Twojej mamy są super! :) To naprawdę rewelacyjna wiadomość!

Ogromne buziaczki dla Aleksego i Saruni

dorotar super że Twoja mama jest zdrowa, no i gratulację dla Kacperka. I jeszcze wszystkiego najlepszego na rocznicę.

Pochwalę się Wam moim tortem o ile tak to można nazwać robiony z okazji 1 rocznicy ślubu która wypada w poniedziałek. Pierwszy raz robiłam tort i wyszło takie coś ...
IMG_9288.jpgIMG_9297.jpg

Maciuś padł o 19 ciekawe o której się obudzi bo znając życie jeszcze wstanie bo mu się odechce spać bo zawsze tak jest jak ja mam jakiś plan na wieczór czyt. wanna a potem M.

agapa gratulacje dla Mikusia kroczków :-)

Ale tu weekendowa cisza!!
Mła masz rację, tylko co tu robić w domu? Zima tuż tuż...Przeraża mnie to... No a koleżanka nie pomyślała jaki może być efekt... końcowy metamorfozy...wyobraziłam sobie to i przypomniałam wieeeeeeeeeeele ekscesów ze studiów, gdy mieszkałam na stancjach ze znajomymi.
Np. jak jechałam do Poznania 1 raz w życiu, a nie miałam gdzie spać, jechałam już na studia z 3ma walizami i nie wiedziałam gdzie będę mieszkać itd... Jak spaliśmy na podłodze, bo w mieszkaniu, które wynajęli moi współlokatorzy nie było żadnych mebli i wszystkie narze rzeczy leżały na parapetach...a my na parkiecie, z zimna nie wyrabialiśmy... aż się dorobiliśmy łóżek po miesiącu...i wtedy nasze dobytki trzymaliśmy w tapczanach.
Jak piliśmy tanie wino, jadłam ryż, bo nie miałam na nic do ryżu...Jak kolega prał ręcznie w zimnej wodzie swoje rzeczy hahaha do chwili kiedy nie wyprowadziłam go z błędu... Nigdy nie zapomnę jego miny i startych rąk... Jak koleżanka myła kibelek tak, że starła cały kamień-zrobiła to gąbką. Wkładała ręce do środka w wodę i tarła... Jak przebiłam sobie język i udawałam, że boli mnie ząb przed mamą hah(kolczyka już dawno nie mam)... Jak robiłam dziennie masę rzeczy takich, o których dziś mogę wspominać i Ci ludzie, którzy przewinęli się wtedy przez moje życie, nocne rozmowy, śmiechy...Szkoda, że te czasy nie wrócą.

Marta zagłosowałam!

reklama
dobry wieczór
dziękujemy za życzenia :* :*

my z Młodym dziś sami bo M w Niemczech ale jakoś daliśmy radę. mój Syn chyba już na dobre zrezygnował z popołudniowej drzemki i śpi w dzień tylko raz. ale dzięki temu zasypia ok 20!!
dziś Młody chodził już pewniej i dalej niż wczoraj. myślę, że jeszcze 2 tyg i będzie biegał :szok:

z racji tego, że wieczorami jestem sama w domu postanowiłam jakoś dobrze spożytkować ten czas i zaczęłam trening Ewy Chodakowskiej :-) zobaczymy jakie będą efekty.

spokojnej nocy

Do góry