reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Cioteczki!
Dziękujemy za urodzinkowe życzenia
!!!
Jesteście nieocenione i niezawodne,bardzo,bardzo dziękuję w imieniu moich córeczek,mężuś też dziękuje:tak:.
Mła gdy zaczęłam rodzić to pierwszy informację o tym dostał mój M.potem mama i następne w kolejce było BB-też miałam jakąś dziwną potrzebę szybkiego poinformowania Was o tym bo czułam,że tutaj dostanę mega wsparcie i mnóstwo trzymanych kciuków.
Poczytałam was trochę i chciałabym każdej coś napisać,ale to jest nie do ogarnięcia poblisko dwutygodniowej nieobecności;-).
My już po imprezce urodzinkowej którą postaram się opisać na odpowiednim wątku.

reklama
M po szybkim numerku ;-):-) ruszył w drogę a ja zostałam znów sama na placu boju.
Powiem Wam, ze zaskoczył mnie tym pytaniem o ślub. Zobaczymy co będzie mówił za tydzień-czy mu się czasem nie odwidzi :-)
Nastazja ja już mam wybrany krój sukienki, kwiaty i buty tez :-) więc u mnie powinno być bez problemów. Ake znając siebie zdanie zmienię jeszcze nie raz i tu na bank będę szukać pomocy/inspiracji u Was :-)

Asko ja nie wiem jak mierze:p:p ehhh lepiej za długa niż za krótka;)

Dziekuje za odpowiedzi,Młoda spoadła rano około 8 i nie spała do godziny 12,zachowywała się normalnie.Także tylko lekki guz wyszedł..Mam nadzieje ze juz teraz bedzie ok:)

Inka no to po mumerze;) ehhh ja też idę namówiłaś mnie hahhaa...

Dobtanoc..

Dzień dobry:)

Wszystkiego dobrego dla wczorajszych solenizantów!!

U mnie weekend na wysokich obrotach i nawet nie miałam kiedy napisać, ale doczytałam co u Was:tak:
Dostałam @ , jest lepiej po tabletach anty . Bartek spał dziś do 6.30, ale po 5 jak przy ostatnich dniach już jęczy i popłakuje przez sen , zębów nowych nadal brak.

Dziewczyny melduję tylko że żyję, całuski dla wszystkich miesięczniaków obecnych i zaległych, a największe dla urodzinowych księżniczek Ani i Halinki! Mało zaglądam bo od środy walczę z zapaleniem spojówek, byłam nawet 3 dni na zwolnieniu i komputer zabija moje oczy. :-(

Wiatam z kawką z cynamonem :D

Właśnie powiedziałam Mikołajkowi, że mam w nosku jego fimerki i 10 min mamusia potrzebuje dla siebie!!
A oto moja kawka:) kawa.jpg

Uściski dla Kubusia, Fabianka i Alanka !

Freiya-
ja kompa też już ograniczam jak tylko umiem a jak Twoja głowa ? jeszcze boli ?
Izi- jak mi Kasia spadła w nocy to przygarnęłam znów pod swoje "skrzydła" i spałyśmy dalej. Oddychała równo, szybko sie uspokoiła, zasnęła to i ja też.
Mła- gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków !
Violett- gratuluje ząbka ! Doczekałaś sie i Ty ! :)

Dziś mam rocznicę śmierci mamy i urodziny teściowej ! ale sie złożyło. Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściów. Nie lubie tam chodzić, bo zwykle wracam z bólem głowy. Mało wietrzą chałupę, zaduch i ten telewizor dudniący. Koszmar- no musiałam pomarudzić ;) a w sobote byliśmy u znajomych na obiadku, oczywiście z dziećmi. Oni mają rówieśnice Oli. Było bardzo sympatycznie. Wieczorkiem jeszcze razem poszliśmy na spacerek.

Witam,
Terrorysta ma drzemke, a ja sniadanie i chwile dla siebie....
Agapa, Lysa, Nastazja, Ewka - zdrowka dla Maluszkow!
I dla doroslych - Freya i Nastazja - tez polepszenia!
Musze wykombinowac cos na obiad... ach zeby mi sie tak chcialo, jak mi sie nie chce.....

Wszystkiego dobrego dla kochanych chłopaków!!
Kupinosia przykro mi z powodu mamy:( Ode mnie na dzisiejszą rocznicę
[*]

Dla mam które wstają w nocy-pocieszę Was, że Mikołaj się sam przestawił i od 3 dni nie budzi się w nocy. Życzę Wam, żeby Wasze skarby też dały Wam się wyspać:) Dostaje butlę ok. 21 i rano ok 7 budzi się na jedzonko :) WIecie jaka jestem wypoczęta? ;)

Papayka zapodaj jakiś pomysł na obiad bo ja nie mam pojęcia co zrobić...

reklama
Do góry