reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Karolinka - buziaki słońce!

Nastazja - życzę Wam, aby ten dzień był niezapomniany ,pełen spokoju i miłości!!

Bartek dziś w nocy od 2-4.30 nie spał...potem dospał do 8, ale jestem wymęczona. Tz oczywiście spał i wstał sobie super wypoczęty :wściekła/y:..ehh lepiej skończę pisać na jego temat, bo zaraz wypracowanie będzie:-p..oczywiście znowu go nie ma ...
Wczoraj nie chciało mi się sprzątać, więc dziś syf masakra...ale czekam aż mama wróci z pracy , to dam jej małego -inaczej nic nie sprzątnę, bo on musi być wszędzie tam gdzie nie wolno, albo na rękach...
Ostatnio moja cierpliwość jest na wykończeniu , byle co mnie denerwuje ehh

reklama
dzien dobry!!

Nastazja, to Twoj dzien, Wasz dzien!!! przede wszystkim zycze Wam duzo zrozumienia i ochoty do bycia ze soba i dla siebie, milosci Wam nie zycze, bo MILOSC juz macie :) ale zeby zawsze byla namietna i goraca.. Sto lat kochani, wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!

27, gratulacje dla swiezo upieczonych rodzicow!! i trzymam kciuki za malutką.

Inka, Q uwielbia odkurzacz, jak tylko go zobaczy to az sie trzesie, zeby tylko sie do niego dostac, a jak go wlaczam, to czyste szalenstwo, trzyma sie go i chodzi (no normalnie uzywa go zamiast pchacza!), trzyma za rure, spiewa. Masakra! no ale dobrze, dobrze, niech od mlodego sie uczy, ze to meskie zajecie ;)

laski, tyle o zębach piszecie, ze mnie od wczoraj gorna prawa piątka pobolewa!!! aaaaa, a ja z tych, ktorzy nawet do przegladu POTRZEBUJA znieczulenie :((( i co teraz??? normalnie załamana jestem....

witam!

wiecie że dopiero jak tu weszłam... i rzucił mi sie w oczy mój suwak pod postem na wątku urodzinkowym.... to uzmysłowiłam sobie że moja córcia kończy dziś 11 mies.!!!!!!!!!!! aaaaa za miesiac będziemy imprezować:) matko leci leci nieubłaganie tez czas:)
dziękujemy za życzonka i buziaczki :*

dzieciaki poszły na spacer z babcią i siostrzeńcem moim chwila spokoju, mimo że muszę obiad dokonczyc i posprzątac to napawam się ciszą......:)
moj maz jeszcze w pracy i juz dzwonil ze nie wie o ktorej skonczą:( buuu

Nastazja
wiem że forum to ostatnia rzecz ktora teraz by cię zainteresowała i pewnie poczytasz na spokojnie po wszystkiem, ale życzę Wam wszystkiego najlepszego na Nowej(starej ale formalnej;0) Drodze Życia, cudowności życzę ogromu ale również pokory i kompromisów w trudach życia codzinnego:)
270... gratuluje bratanka:* no i przeproawdzki:), a z małą będzie ok, przejdzie spokojnie zabieg i ani sie obejrzycie i będzie po wszystkim.
tofika co z babcią jakieś nowe wieści???? powodzenia i zdrowia życzę babci, 3mam kciuki wiem że udar to poważna sprawa... moja mam ledwo wyszla, a tera ma problemu ale i tak może się cieszyć szczęśliwie dalej życiem :)
inka mój maz tez z tych co koncza wszystko bez ograniczen czasu, wszystko musi nabrac mocy urzędowej, a syf to też niezły robi...
kota nic tylko wyleczyc poki czas, pamietaj o dbaniu w ciąży! i to potrójnie bo potem moze byc problem, tez nienawidzę tych wizyt bólu itp, ale dasz radę!

Ech noc miałam koszmarną, dzieciaki dały popalić, coś nie tak było, mam nadzieję, żeby tylko się nie rozłożyli po czwartkowej wyprawie do Warszwawy bo trochę zmokliśmy, ledwo żyję w pracy jestem, trochę ruchu jest to leci szybko. Dzieci w domu z tatą i ciocią.
Byłam rano w Biedronce po pampersy i mamy edycję limitowaną, świąteczną z Mikołajem, reniferami, choinkami-czyli mój syn będzie miał teraz wysrane na święta- sorki za słowo ale musiałam he he.

ROJKU wow współczuję tym chłopcom tego co widzieli.

NASTAZJA DZIŚ TWÓJ WIELKI DZIEŃ TRZYMAM MOCNO KCIUKI I CZEKAM NA RELACJE. BUZIAKI.

SOSNOWICZANKA ja rwałam "7" ale bolało jak cholera tydzień czasu.

TOFIKA trzymam kciuki za babcię.

270... gratulacje dla bratowej i dla Ciebie ciociu. Kacperki fajne chłopaki i widzę, że mały miał taką samą wagę jak mój Kacperek.

CAŁUSY DLA KAROLINKI.

INKA tulę.

MILVA u mnie to samo z cierpliwością tyle, że w nocy, dostaje szału jak nocka do bani a ostatnio tylko takie.

Boże umieram z bólu ;( leki przeciwbólowe nie działają a moja lewa strona tak bardzo boli ze juz głębszego oddechu nie mogę wziasc bo ból nieziemski. Jeszcze chyba coś nadciagnelam w miesniu barkowym nad ramionami bo tak mnie kule jakby ktoś mi dlutem grzebał ;-( czekam aż A. wróci z jego wizyty z córka i jadę na pogotowie ale nie wiem co robić do tej pory. Zuzia spoko, Ben póki co śpi ale jak się obudzi to masakra. Chyba mycie podłogi mogło poczekać bo po tym chyba jest gorzej. Sorki ze marudze ale do mamy nie mam co dzwonić bo ona to jeszcze okna kazalaby mi umyć :(

Lysa biedna, bylas na pogotowiu, poprawilo się co???

Aluś popołudniu spal mi dwie godzinki a ja przespalam sie razem z nim, kozystając z okazji:)
pozniej pojechalismy do reala na zakupy i zas mlody skorzystał:)

Dorotar dobre, wysrane na swieta, usmialam sie :)

HOP HOP mamuśki gdzie Was wywiało???? Aż dziwne, że wpadłam na bb wieczorkiem a tu nikogo ni ma.
Dzieciaki śpią, byłam w pracy, wróciłam po 15 i co i dzieciaków rozkłada, kuźwa mać i co ja zrobię, babcia wyjechała. Zobaczymy jak jutro będzie ale jeśli choróbsko posunie się dalej to chyba będę zmuszona wziąźć wolne, bo przecież babcia wyjechała. Kuźwa ciągle coś a już tak dawno nie chorowali.
Jestem załamana, ręce mi opadaja, mam nadzieję, że przynajmniej nocka będzie lepsza niż dwie ostatnie bo oszaleje.
K dzielnie się spisał z dziećmi, choć nie chciał mi powiedzieć ile Kacper spał po południu i o której wstał, ale siostra mi powiedziała, nadenerwował mnie, że nie da dzieciakom wcale jeść, jeszcze Amela gadała, że głodna jest bo cały dzień nic nie jadła, moja kochana kłamczuch. Kacperek już tak ładnie chodzi ach jaka dumna jestem.
Mój K dał mi jutro wychodne do kościoła i powiedział, że z dziećmi zostanie-wow ale dobroczyńca z niego:-D:-D

Dorotar ja jestem:)
Wykapalam Alanka, dalam cycka zeby usnął a ten cwaniak opróżnił oba i wstal, jakby nigdy nic... Chyba dostał przez to jeszcze energii, bo bawi sie kolo mnie...

Dorota mam nadzieje ze dzieciaki nie pochorują się jeszcze bardziej!

Nastazja pewnie teraz tancuje ;-) a my czekamy na zdjęcia młodej pary :)

reklama
Hej hej,

Faktycznie pusto dzis ale zazwyczaj w weekendy tak jest.A u nas dzien mianal dosc szybciutko ,bylismy w Lidlu na zakupakach bo jutro znajoma z pracy ma do mnie przyjechac z dwoma kolegami:) M bedzie w pracy to mozna poplotkowac.Wiec zapewne tez sie zjawie wieczorkiem.Duzo pisac nie bede bo nic ciekawego u nas sie nie wydarzyło oprócz tego ze Aluś jest coraz bardziej kumaty:) taki "dorosły" niemowlak:-D:szok:

Najlepszego dla Karolinki!!! I wczorajszych solenizantek (Martusi na ROCZEK) i 11 miesieczniaczków!!!!

Nastazja- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!(czekamy na relacje i FOTKI!!!:)Zobacz załącznik 519650

Do góry