reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Wszystkiego najlepszego zdrówka,szczęścia i pomyślności dla rocznych już panienek Emilki i Kalinki-1000 buziaków od Oli i BB ciotki.

Spóźnione ale szczere życzenia roczkowe dla naszej gwiazdki Gabrysi i małego księcia Aleksego -sto lat dzieciaczki.

Dorotar-
spóźnione ale szczere życzenia spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj z okazji skończenia ćwierć wieku:-D

I już po świętach, my głównie spędziliśmy je poza domem- wigilia u teściów- nawet się udała mimo że późno i bałam się ze mała bedzie marudna bo o tej porze już prawie spać sie kładziemy- ale późno dlatego że mój M w pracy był do 19.

Dzisiaj skusiliśmy się na wypad do centrum handlowego-kupiliśmy małej buciki zimowe bo te miekkie to porażka ciągle je ściąga za kase od jednych dziadków, kilka bodziaków i bluzeczkę.

Milva- u nas Ola sama pobawi się maks 10-15 min, ale jak ja siedze z nią na podłodze to dłużej potrafi, tylko musze z nią sie wtedy bawić, broń boze laptop,komórka czy książka bo leci do mnie i zabiera mi, najbardziej lubi sortery i pudła gdzie może wkładać i wyjmować klocki, zamykac i otwierać, ale ma też dni że nie mogę sie dosłownie ruszyć nigdzie bo leci za mną wiesza się u nogawki i jęczy że chce na ręce.

Ostatnia edycja:
reklama
Ależ się fatalnie czułam, teraz nie jest jeszcze rewelacyjnie ale lepiej.
Od rana głowa boli a od 13 do 17 leżałam bo nie dość, że głowa to strasznie mi zimno było, ogólnie słabo i stan podgorączkowy.
A Amelce postanowiłyśmy z babcią postawić bańki, był płacz jak babcia bańki stawiała, strasznie jej naciągły było widać, że chora. Teraz zasneła już dziś drugi raz, ech ciekawe jak to w nocy z nią będzie.
Kacperek bałagani, rozrabia, na samochód wywrotę się wspina. Cudak mały.

VIOLA my mieliśmy do Warszawy jechać, ale raz, że Mela chora a dwa kasy brak, niby tam darmowa impreza no ale przynajmniej za 100zł muszę zalać, a to na chwilę obecną dla mnie bardzo dużo.

LYSA OMG znowu coś, oby to Wam się skończyło.

MILVA a kto mówi, że kuchnią tylko dziewczynki mogą się bawić. Mój Kacper od 3 dni wózkiem dla lalek się bawi.

AGALA to jets bardzo dobre sleek line - Szukaj w Google, najlepiej kupić szampon i odżywkę, nasz VIOLA to używa i sobie chwali też.

AGA dziękuję bardzo.

milva mam 50 twarzy greya w pdf moge wyslac ci na poczte tylko podaj adres maila:)

|Agala ja fryzjerka niee jestem ale polecam kosmetyki do wlosow sllek line Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img.ec24h.pl/pro-fryz/tmp/9/e/2/5/stapiz-sleek-line-repeir-maska-z-jedwabiem-1l-2.640x480.jpg maja szampony, odzywki, maski. moje wlosy byly w oplakanym stanie po farbopwaniu ( tez rozjasnialam) i od kad uzywam tej firmy kosmetykow wlosy sa super miekkie, i jakos mocniejsze i szybciej rosna:) Nie sa drogie i mozna kupic w hebe

Dziewczyny czuję się jakbym wpadła.. Normalnie identycznie jak na początku przy Adasiu. Z tym że biore pigułki.. M. stwierdził że musi się napić. A ja ledwo siedzę taka jestem słaba.

Oj VIOLA ja też kupuję te kosmetyki, ogólnie mają tam fajne serie fryzjerskie tylko te inne już bardzo drogie a te taniocha.
AGALA szampon litrowy 12.99zł a odżywka litrowa 23.99 czy jakoś tak.
Ja ostatnio kupiłam sobie szampon, chce myć w domu głowę otwieram patrzę a szampon dziwnie biały, czytam a tam napisane balsam, ha ha ale się rypłam, nie miałam paragonu to na drugi dzień musiałam kupić nowy szampon a balsam stoi i czeka na lepsze czasy. A głowę wtedy dziecinnym szamponem musiałam umyć.

NASTAZJA ooo poważnie brzmi, rób testa będziesz wiedziała na czym stoisz.

Miałam cyrk z Amelką i z wzięciem leków. Ach takich nerwów dostałam, że szok. Nic nie skutkowało i musiałam ją trochę postraszyc szpitalem i zastrzykami bo nie było szans by wziela antybiotyk.
Ja uspiam Kacpra, Mela u babci i chyba sama zaraz się umyje jak młody zaśnie i pójdę sapć bo dziś ledwo żywa jestem.
Mąż mi dał do łózka zupkę, zarobił potem kolację-normalnie szok jak nie on, ale dobrze dobrze niech się stara może będę łaskawsza dla niego:-D

Dorotar- w sumie na poważnie narazie tego nie biorę. We jutro biorę ostatnią pigułkę i @ mam mieć we wtorek. 7 stycznia mam kontrolną wizytę u gina, to może poproszę o jakieś skierowanie na badania, bo kiepsko się czuję ostatnio.
Adaś zasnął. M. ogląda tv, a ja zaraz się położę bo boli mnie ten kręgosłup że hej.. Ból promieniuje mi na podbrzusza i w okolice serca. A poza tym mdli mnie jak cholera.
Aaa zapomniałabym , byłam dziś z mamą na zakupach i kupiłam sobie bluzkę z wyprzedaży, a mama mi kupiła drugą. Cieszyłam się bardzo, bo moja szafa straszy.

Nastazja- ja też mam od czasu do czasu takie wrażenie ciążowe, a biorę tablety....teraz w ogóle mam taki lekki krwisty śluz, cholera wie co to... Ale zrób sobie test! A kiedy masz mieć @?

Dorotar- twój M normalnie zaskakuje!!;-)

NASTAZJA ja tam nie chcę się wymądrzać ale skoro podejrzewasz może ciążę to ja Twoim miejscu zrobiłabym test nawet jutro przed wzięciem kolejnej tabletki, w razie czego gdyby się trafiło bobo to dla bezpieczeństwa kruszynki.

MILVA no właśnie nie wiem co mu, może święta na niego pozytywnie podziałały.

reklama
Agala,Viola,Dorotar ja używm również sleek linie i jestem bardzo zadowolona..Teraz dostałam na prezent szampon:) a zmieniłam pstatnio odzywke na maske i tez jest dobra:)

A JA ZNÓW MUSZE LECIEC NA ZAKUPY;/ bo jak bylismy u Tesciów to wzielismy do nich nakładkę na sedes i teraz Patryk nie ma i cięzko mu się robi kupkę na Małysza;)
A jak wróce to musze sałatke jarzynową pokroic:)

Do góry