reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ehh dodzwonilam się do przychodni do Kajetan i mamy terminna wrzesien;/ masakra jakas;/ |Ale w CzD jesteśmy umowieni na luty.

|Kota bardzo mzliwe tylko te z Carrefoura Helen harpen SA beznadziejna;P

|Dzieciaki zapisani do lekarzy wiec mozna isc sprzatac. Musze zupe ugotowac jakas bo moje dziecko starsze wstalo rano i mowi do mnie '' mamo zupe plosie"\

|Aneta moze jakas zapiekanka, albo lasannia?

reklama
A u mnie lekka zmiana planów:) Miałam dzis jechac z M na pogrzeb zawiezlismy młodego do chrzestnej ,ale wywnioskowałam iz nie jade normalnie głowe urywa i zimno jak ch****a nie chce znów byc chora ...Tym bardziej 30min bite stanie na cmentarzu jakos mi sie nie usmiecha ...M pojechał z baraciakiem i jego żona na 11.40 maja msze w Łomzy zobaczymy czy zdaza...ale sa tego plusy wreszcie porzadnie wysprzatam mieszkanko..Młodego nie ma chwila spokoj az tak dzwinie w domu...

Jak M wróci z pogrzebu to pewnie bedzie wieczorem to pojade z nim na IP bo prawie wogóle od 2 dni nie czuje ruhów juz wszystkiego próbowalam ...zobaczymy .Mam jakiegos dołka chyba zaraz sie wezme za to sprzatanie zeby nie myslec o tym...

Viola- co do żlobka to ja chce Alana oddac ze wzgledu na jego rozwój ,pozniej mi bedzie go latwiej oddac do przedszkola jak tylko urodzi sie Marcel tez zamierzam go zapisac do złobka na 2014 bo teraz nie zdaze:) Licze sie z tym ze Alana tez moga nigdzie nie przyjac a to bedzie znak ze tak musiało byc:pPP

Ostatnia edycja:
Phelania nie przemęczaj się z tym sprzątaniem i nie dołuj się z Marcelkiem na pewno wszystko w porządku po prostu postanowił sobie poleniuchować. Korzystaj kobieto że nie masz Alusia i kładź się i wypoczywaj :-)

Violett jakaś porażka z tymi terminami, trzymam kciuki żeby udało Ci się wcisnąć gdzieś na wcześniejszy termin.

My dzisiaj pospaliśmy do 9 a wygrzebaliśmy się z łóżka o 9.25 :-) W nocy była pobudka o 1 i Maciuś wymusił żebym go wzięła do naszego łóżka.
Dzisiaj pierwsze jak wstał i zeszliśmy na dół złapał za miotłę i zaczął zamiatać kuchnie :-)

Jej jaki Maciuś pracowity :-D chciał mamie pomóc żeby mogła poleniuchować :-)
Phelania myślę, że Żabcia ma rację i maluszek poprostu leniu****e.
Violett, dzieki za podpowiedź :tak:

Ja sie powoli zbieram po maluchę. Ja niestety nie miałam możliwości zapisać do Państwowego żlobka bo nie jesteśmy zameldowani we Wrocławiu tylko we wsi pod, więc wybór padł na ten klub przedszkolaka, ktory jest w rejestrze placówek prywatnych, a poza tym mam go w zasadzie zaraz za plotem i po drodze do pracy. A powrot na 8h 4 razy w tygodniu do pracy bedzie dla mnie kolejnym szokiem, szczególnie, że już czeka na mnie nowy projekt którego juz szczerze nienawidzę :-(

cześć dziewczyny!już prawie zapomniałąm jak wygląa komputer,ale cały czas myslałam co u Was?dla odmianymiałam zepsutego laptopa.Ciągle jednak nie potrafię wygospodarować czasu dla siebie.Nie wiem naprawdę jak Wy to robicie,że jescze potraficie czytać.podziwiam i czekam na cenne wskazówki,pozdrawiam

Phelania nie wiem co sie dzieje ale trzymam kciuki i bedzie dobrze! Musi! &&&&
Doczytalam...daj znac jak wrocisz ale maluszek pewnie ladnie spi. W drugiej ciazy mniej sie czuje ruchy bo dziecko ma wiecej miejsca, bedzie dobrze zobaczysz!

Ostatnia edycja:
reklama
2701 wysłałam 2 części -1wszej nie mam.
Phelania będzie dobrze, nie zamartwiaj się, Marcel ma wolne po prostu ;) Ja w 1 ciąży też miałam takie przerwy, za to po tych przerwach tak Nina dawała o sobie znać, że szok ;)Głowa do góry i po IP daj znać ;)
Kota powiem Ci, że ostatnio P bardzo się rozochocił na kolejnego dzidziusia ale niestety póki co nie ma takiej opcji, nie po ostatniej zwadzie.
Violett nieźle, ja jestem trochę taka panikara i wolałabym Nianię ale każdy mi mówi, że żłobek. Plus to co wczoraj usłyszałam, że to jej pomoże się opanować. Ninka nie ma problemów jako takich, w domu jest raczej grzeczna i pogodna, nie jest szatanem... ale na rehabilitacji czy u lekarza jest gorzej niż źle. Tam robi ze mną co chce... na oczach ludzi. Ani w kogoś w domu, ani u nas, ani w sali zabaw nie odstawia takich szopek.
Boję się, że jak jej nie dam do żłobka, to będzie podobnie jak z Tobą miała Mama.

Do góry