reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka - Cirrus jest pewnie na pseudoefydrynie więc dość mocno podkręca organizm i nie chce się spać :)

agapa wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Przeżyłam to samo czekając na Krzysia wyniki na mukowiscydozę i tylko pozytywne myślenie mie uratowało. Życzę Ci z całego serca żebyś miała w sobie siłę bo Mikołaj na pewno jest zdrowym chłopcem!

U nasz dziś pogoda nie bardzo więc siedzimy w domku.

reklama
Sosnowiczanka ja ostatnią tabletkę biorę w czwartek, a okres dostaję dopiero w środę i tak już od kilku miesięcy:) Jeżeli nie pojawi się tzw. krwawienie z odstawienia (czyt. okres;))to może oznaczać ciążę. Przynajmniej w ulotce tak piszą. Chociaż jak zaczyna brać się jakieś tabsy to różnie organizm reaguje.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny weźcie mi coś nagadajcie! Rano zjadłam bułkę z nutellą, teraz twixa Xtra , popijam colą. I tak cały czas. Już mam ochotę na kisiel, ale M. po mnie krzyczy, że mam w końcu zjeść obiad a nie ciągle słodycze. Czuję się bardzo uzależniona od słodkiego.. Mogłabym nic cały dzień nie jeść tylko słodkie.

Aduś śpi, a mi zimno jakoś, chyba wskoczę do niego pod kołderkę. M. ogląda coś na dole.. pewnie sport. Obiad mam już prawie gotowy. Rosół zrobiony, ziemniaki obrane, kotlety wystarczy usmażyć i tyle.

Nastazja ja mam to samo ostatnio. Gdyby nie Mikuś i M. to wogóle bym nie gotowała tylko jadła słodkie;/ Nie wiem co się ze mną dzieje;/
Moi chłopcy śpią, ja też jestem zmęczona, ale wstawiłam gulasz i pilnuję, żeby się nie przypalił;) Do tego pyzy. Rosół też mam, od koloru do wyboru, zapraszam jak jesteście głodne;)

Ech moja córka to jest jednak agentka niezła. Byłam z Mel i mama w kościele w sumie nawet w miarę grzeczna była, ale zakumplowała się z młodym księdzem, najpierw ją zczepiał-gadał z nią jak szedł do konfesjonału a potem jak wracał, poszedł sobie to Melka stwierdziła, że pójdzie zapyta czy ma cukierki, ja ją stopowałam a ta uciekła do zachrystii i ksiądz dał jej obrazek i powiedział, że zaraz jej przyniesie, poszedł do domu i przyniósł jej te cukierki w torebce, nawet się z niej jeszcze śmiał jak komunii udzielał.
Kacperek był w domku z tatą, spał sobie smacznie, teraz też zaraz spać idzie i dziś siedzimy w domku bo pogoda dalej kiepska.

SOSNOWICZANKA ja jak zmieniłam tabletki z tych dla karmiących na zwykłe-teraz biorę Kontracept to po pierwszy zakończonym listku okresu nie miałam wcale a po drugim zakończyłam brać w niedzielę wieczorem a okres dostałam w czwartek po południu.

PAPAYKA zdrówka.

NASTAZJA a co i Ci będziemy mówić, Ty wsuwasz masę słodyczy a nie widać tego po Tobie, więc możesz:-D

Dorotar zobacz jak Twoja mała okręca sobie facetów wokół małego paluszka, ba nawet księdza!;) Niedługo Twój mężuś będzie zabijał dechami okna i drzwi heh;P

Hahha , Dorotar w niedzielę, to zawsze czekam na newsy o twojej Amelce :-D
Venus- uff nie jestem sama :*

My zdecydowaliśmy, że jedziemy do mojej siostry. My z dziećmi pojedziemy do aquaparku, a nasi mężowie zostaną w domu.

reklama
Do góry