reklama

Grudzień 2014

Witajcie w majóweczkę :))

Ewelinka - z bólem piersi to jest tak, że on wraca jak bumerang - nie musisz go przecież czuć non stop :) ja też mam tak, że raz czuje że bolą a raz praktycznie wcale

Jagoda - ja też jestem za tym abyś w dalszym ciągu była moderatorem ;)

Perrie -
wybacz, że powiem to tak wprost ale to troszkę dziecinne ;) niepotrzebnie przeżywasz takie sprawy, Jagoda na pewno nie miała złych zamiarów.

Kara - Jak sytuacja u Was???

My Majówkę zaczęliśmy wczoraj :) przyjechali goście (kuzyn z żoną) którzy posiedzą u nas do niedzieli - na piątek i sobotę planujemy wielkie grillowanie za miastem ;) więc kciuki aby Trójmiastu i okolicy dopisała pogoda, czego i Wam pozostałym także życzę :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny, melduje, ze czytam, ale ostatnio mialam straszne obawy co do mojej ciazy, wiec przestalam sie udzielac, wczoraj bylam u ginekolozki i zobaczylam, pecherzyk z cialkiem zoltym, rozmiar pecherzyka 1,1cm troszke mnie nastraszyla, bo powiedziala, ze jest ciaza mala, a ze jest obcokrajowce, to troszke kaleczy slowa i takie tam, wczoraj bylam w 5 tygodniu i 6 dniu ciazy, wiem, ze owulacje miewam pozno, boje sie strasznie, mam jedna z najmlodycg ciaz z Was, bo ew. termin mam na 28 grudzien. Prosze Was o wsparcie, bo niby czytam na stronie, ze rozmiat jest prawidlowy, ze na tym etapie moze tak, bc , ze dzidzi jeszcze nie widac, tylko cialko zolte. Jednak moze ktoras z Was pamieta jak to wygladalo na 1szym USG. Tak mi smutno troche :-(

madziu to nie o Ciebie mi chodzilo, cypryda ma racje, zdenerwowal mnie wpis na blogu perrie, tym bardziej, ze pisala do mnie na priv i napisalam,ze jak wroci to spokojnie dalej bedzie mogla ta liste sobie tworzyc, zauwazylam, ze mnie na niej nie bylo, wiec sie dopisalam i nowe mamy tez, ale juz nie tykam tej listy. troche mi sie przykro zrobilo z tym blogiem, tym bardziej, ze go sledzilam i mi sie podobal....no nic

anncka ja wlasnie sie wybieram na majowke do Łapina kolo gdanska:-D, ale pogoda juz sie zepsula:-(

agrafka poczekaj poszukam mich usg zaraz wracam:)

mam pierwsze usg z poprzedniej ciazy. 5 tyg i GS- 7,5 mm, wiec Twoje 1,1 cm jest jak najbardziej prawdlowe, tym bardziej, jak mowisz ze masz pozno owulacje,

a i u mnie nawet cialka zoltego jeszcze nie bylo, tylko sam pecherzyk, dopiero w 7 tyg byl zarodek 1 cm

Agrafka juz pisalam Uli, ze tez bylam w 5 tyg i 6 dniu u gina. Na usg widzial tylko pecherzyk 1 cm i nic, ale pokrecil glowica i mowi, ze jest zolteczko :D a gdyby dal spokoj to nawet zolteczka bym nie widziala. A ze ciaza mloda to fakt, 5 tydz a 40 to roznica hihi. Trzymaj sie i bedzie wszystko dobrze!!!

Ulenka mi gin mowil ze to cialko zolte to jest taki jakby "Aniol stroz", i ma za zadanie ochaniac zarodek. jakby go nie bylo to ciaza nie rozwijalaby sie. ja jak pierwszy raz spojrzalam na monitor i zobaczylam 2 koleczka to od razu pomyslalam, ze to blizniaki:-D:-D

reklama
Ulenka mi gin mowil ze to cialko zolte to jest taki jakby "Aniol stroz", i ma za zadanie ochaniac zarodek. jakby go nie bylo to ciaza nie rozwijalaby sie. ja jak pierwszy raz spojrzalam na monitor i zobaczylam 2 koleczka to od razu pomyslalam, ze to blizniaki:-D:-D

no właśnie gin wcz pow ze widzi ciałko żółte i że w takim razie ciąża rozwija sie prawidlowo. szukalam jakiś tam tabelek z wlk tych pęcherzyków ale są mega rozbieżności w tym wszystkim,wiec lepiej nie szukac,nie szperac tylko sluchac gin.i jesli mowi ze jest ok to jest ok:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry