• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2014

reklama
Ewelinka dzięki za kciuki. Przydadzą się na pewno :-) Usg nie zrobi,ale zbierze wywiad,założy kartę i pokieruje dalej. Na pewno chciała juz,bo musi wysłać całą dokumentację do szpitala,żeby mi wyznaczyli termin usg tego między 11 a 13 tyg. Oczywiście może być inaczej,ale to już ona zdecyduje ;)

hej dziewczyny:-)
Co do objawów to ja wymiękam...mimo ,tego że brak wymiotów samopoczucie dużo poniżej normy. Rano gdy otwieram oczy to brzuch tak boli z głodu ,że lece szybko do kuchni by cos zjesc ale gdy tam dochodze i otworze lodówke momentalnie zapachy doprowadzaja mnie do szalu wiec od paru dni jem na sniadanie bulke z pomidorem i maslem bo tylko to podchodzi na dzien dobry.Gdy sie najem to przez jakies 2 godz jest ok az znow glod nie nacisnie,ale wtedy to juz jest z zawrotami glowy i ogolnym oslabieniem i wtedy tez musze bardzo szybko cos zjesc po czym jestem mega zmeczona i musze polezec badz popsac. jak juz sie obudze po ok godz czuje sie jak przekrecona przez wydzymaczke. porazka. w glowie sie kreci,slabo mi ,zimno i dopiero znow po ok godz dochodze do siebie i tak caly dzien od paru dni. Dziś kupilam gotowa rybe tylko do odsmazenia bo nie jestem w stanie stac przy garach i pichcic. Jak juz wczpraj pisalam ,czuje sie jak na kacu ,po takim solidnym przepiciu. Cały dziń nic nie robię a wieczorem już ok 20tej padam na twarz z wykonczenia. Nie pamietam czy tak mialam w pierwszej ciąży ...chyba nie...wymioty wtedy mialam dopiero w 10/11tc i to pare dni i chyba to koniec tamtych objawow. mam nadzieje ,ze teraz to juz dlugo nie potrwa.
Cieszę się,że sytuacja na forum ulega poprawie:tak:

Magda nie stresuj sie będzie ok:-)

Ja tez moge sie podzielic objawami:-)mam caly komplet az w nadmiarze :-)Magda z uk wydaje mi sie ze moga cie skierowac na usg wczesniej zeby ocenic stan blizny ale to zalezy od poloznej mnie odrazu wzieli na wiizyty w szpitalu I nie musze lazic do gp do poloznej na cale szczescie:-) ja jestem mega zmeczona beeee:eek:

Ulenka współczuję takiego samopoczucia. Tak właśnie przechodziłam początki ostatniej ciąży i ledwo żyłam :/ Odpoczywaj ile wlezie i pocieszaj się,że jeszcze trochę i to minie. Trzymaj się!

Mama jestem ciekawa czy zainteresują się stanem blizny,bo czuję ją ostatnio bardzo mocno. W poprzedniej ciąży nie obeszło ich to wcale. Dopiero jak spojenie zaczęło mocno boleć,to cokolwiek zrobili. Na pewno mnie też przekieruja na szpital ze względu na cukrzycę. Tak było ostatnio i sama nie wiem co lepsze,bo szpital mam daleko ale trudno. Położna i tak przyjmuje w jakiejś innej klinice niż mam GP,więc na jedno wyjdzie. Powiedzjaka była u Ciebie reakcja na kolejną ciążę?

Magda co do blizny to mi wlasnie kontroluja co tydz I stan macicy bo u mnie to licho wszytsko wyglada ale lekarz mi odradzal tzn nie namwail mnie na aborcje ale powiedzila ze musze sie liczyc ze moze cos pojsc nie tak I dlatego mam taki nadzor a szpital mam jakies 500m od domu wiec jezeli cokolwiek by sie dziala maja dosc krotka droge do mnie mam tez tez jakby taki breloczek z przyciskiem alarmowym ze karetka wrazie wu przyjedzie natychmiast nie musze dzwonic moja polozna od blizniat to byla w ciezkim szoku bo mowi ze nie pamietam zeby ktos do niej tak szybko wrocil:-) ogolnie to traktuja mnie troche jako obiekt badan bo sa ciekawi rozwoju sytuacji zadko sie zdaza zeby wystapilo cos takiego I tak w szybkim czasie ja to mowie ze skad mialam wiedziec ze tak szybko nam sie uda sama jestem zdziwiona

Dziewczyny a to moje Kochane wzdęcia :-) nie patrzcie na sexy Pizamke hehe 20140502_092343-1.jpg

Załączniki

• 20140502_092343-1.jpg
    20140502_092343-1.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Witam Was wszystkie!

mitemil - super że już widziałaś swoje fikające maleństwo i że wszystko ok.

czarna - dzięki za przepis - uwielbiam łososia :) na pewno wypróbuję.

jopal - mój jest z magicznej daty 29.02.

magda - udanej wizyty. trzymam kciuki :)

ulenka - współczuję, ze tak się źle czujesz.

A mnie dziś znów coś kręci w brzuchu, jakoś mi trochę nie dobrze...ehhh idę się położyć póki synek śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry