reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
. echh...boje sie,boli którąś z Was brzuch?

mnie bolał dzien przed terminem brzuch jak na @ . Teraz pobolewa mnie ( coraz mniej) ALE ZUPELNIE inaczej tzn ciągnie,kłuje,pulsuje , jakby macice rozpiera

Argissa, u dr Engel, jak poprzednio.
nie znam :) Ja się leczyłam w Vitro i chyba tam zostanę coś czuje bo tam ufam im ze wiedzą co robią..

Mnie bolał przed planową @, teraz nic. Zupełnie onaczej niż w poprzedniej ciąży. Wtedy bolał i brzuch i cycki. Teraz mam czasem mdłości, jestem permanentnie zmęczona i ciągle o czymś zapominam...

Ja podobnie jak k8libby. Brzuch pobolał trochę w okolicach terminu @, a teraz spokój. I też jestem roztargniona, wczoraj zabrałam córkę ze żłobka w jednym bucie, a na drugiej nóżce kapeć. I to jeszcze założony nie na tą nogę co trzeba. Chyba go po prostu przełożyłam z nogi na nogę ;P

Dziś na 16.00 idę na wizytę. W sumie byłam skłonna odczekać jeszcze z 2 tyg żeby już zobaczyć serducho, ale z racji komplikacji w przeszłości moja gin chce trzymać rękę na pulsie. niech będzie ;)

Ja też zaczęłam gorzej sypiać :( Budzę się w nocy i nie mogę zasnąć. A przedwczoraj o mało zawału nie dostałam, bo zaczęła się włączać niania. Ja do pokoju gdzie spała córka, a tam cisza i spokój. Wracam do salonu, znów to samo. Zanim się zorientowałam że to niania sąsiadów wzbudza moją niezłego strachu się najadłam :))) A jeszcze potem żarówka zaczęła mi mrugać. Żarówka w wyłączonej lampie :/ Właśnie tak zaczynają się horrory :)

Zostałam sama z córką na tydzień i średnio komfortowo się z tym czuję ;)

reklama
argissa, ja już jestem dorodna 30tka, tak wyszło że jedno szczęście jest już z nami :)

Tak, śpię na brzuchu tak długo jak tylko się da. Nacieszyć się trzeba spaniem w dowolnej pozycji, bo potem dłuuugo w każdej nam będzie niewygodnie :-D

Do góry