reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Staraczka13 Magda Singh witajcie wsrod nas :)

Slonkoonline ja prawie zawsze korzystam z aplikacji, na dole jest to okienko "szybka odpowiedz" i tam odpisuje kazdemu, a u gory przesuwam w dol i czytam po kolei posty :) ja mialam dokladnie to samo... odkad wiem o ciazy to wczoraj byl najgorszy dzien...
Myslisz, ze ta wydzielina to przez macice? Kurcze oby.... naprawde, te kaftany to prawdopodobne :D dobrze zrozumialam, ze jeszcze nie powiedzialas mezowi o ciazy?

Magda z UK jejku, kochana Ty to masz kolowrotek! Dobrze, ze dzieciaki juz wyzdrowialy! :) co do plamien to mialam tez troszke wczoraj wieczorem :( w poniedzialek do gp, ale ja mam zle przeczucia..

Wiecie co... normalnie mam zalamke :( po pierwsze wczoraj wieczorem nadal mialam delikatne plamienie. Nie mam przy tym skurczy i tym sie pocieszam.. po drugie mialam wczoraj przeokropny dzien, juz nie dawalam rady w pracy, jeszcze nigdy w zyciu mnie tak plecy, a konkretnie krzyz nie bolal :( cos strasznego :( ogolnie czulam sie bardzo zle, mialam chwile zalamania, ze chcialam isc do domu z tego zmeczenia i bolu..
Po trzecie zrobilam dzis digital test zeby woedziec czy beta rosnie... i chyba nie rosnie bo mi wskazalo poziom na 1-2 tygodnie ciazy :( gdzie ciaza ma juz ponad 3 tygodnie :(
Po prostu zalamana jestem...

reklama
Milka ten test jak pokazuje 1-2 tyg, to jest to czas od zagnieżdżenia zarodka, co daje 3-4 tydz ciąży. W ulotce jest to opisane. A kiedy miałaś owulacje?

Witam nowy dzień! Dzisiaj już wizyta u ginekologa :) Strasznie mi dzisiaj niedobrze, i ból piersi zdaje się z dnia na dzien jeszcze większy :(

Milka może skontaktuj się z lekarzem, nigdy nic nie wiadomo a tutaj chodzi o Twoje i dzidzi zdrowie. Nie zalamuj sie glowa do góry.

Slonkoonline wlasnie dzwonilam do lekarza zeby sie dzis umowic, ale nie maja juz miejsc :(

Magda wiem, wiem, wyczytalam cala ulotke, ale ja mam dzia 5t2d wiec chyba powinno pokazac 2-3 ? Owulacje mialam okolo 20 marca.

Katjana probuje myslec pozytywnie, ale ja juz chyba odpuscilam z ta radoscia, i tak ja sobie bardzp dawkowalam a teraz po prostu mam ponure nastawienie 'co ma byc to bedzie'..

czesc , przepraszam ze wczoraj nie dałam znać po wizycie ale mialam problem z netem w telefonie wiec pisze dziś z pracy :)

Maluszek jest! pika mu pięknie serduszko i ma 0,77cm :) kolejne usg w poniedzialek już takie z pomiarami dokladnymi , wczoraj było tylko potwierdzenie sukcesu ivf :) Już jestem nieco spokojniejsza..jakoś dotrwam do 12tc :D

Katjana na która masz wizytę?
Ja o 16:40 :)

Milka będzie dobrze, odpoczywaj dużo :tak:

Argissa - super! GRATULACJE! Ale dobrze usłyszeć takie wieści! :)

Ostatnia edycja:
Milka a jest u Was coś takiego jak ostry dyżur? Albo wbij się bez zapisu. Może lekarz Cię przyjmie.

Argissa serdecznie gratuluję!!

No i dziewczyny kciuki za wizyty!

Aguśka cieszę się, ze nie jestem sama! Jestem dobrej myśli. To mnie poprostu przerasta dlatego, że w pierwszej ciąży poszłam na pierwsze USG i widziałam fasolkę i serce. A tu tylko pecherzyk. No nic.... Trzeba czekać i zrelaksować się ;) Już bym poszła do lekarza, ale nie mam badań, które kazał zrobić. Trochę mam jak Milka już takiego dystansu nabrałam. Co ma byc to będzie.

reklama
Do góry