reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Hej, pisze z Tel kurde komp mi sie popsul:| w piątek dopiero go naprawia... Wrr... Obiecuje ze Was nadrobię. Poki co dzis mam wizyte i strasznie sie boje strasznie nie wiem czemu. Moj Pan ginekolog dzwonil potwierdzil na 18.00 ech.oby wszystko bylo dobrze!

czesc dziewczny
ja juz po wizycie.troszke rozczarowana jestem bo nie zrobiono mi usg poniewaz ciaza dopiero 4 tygodniowa wiec i tak "nic bysmy nie zobaczyli" pobrano mi krew,beta przeogromna wiec Kropek jest :) teraz czekam do 29.04 do kolejnej wizyty.
Bedzie dobrze ! Musi przeciez byc :*

reklama
Do góry