reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Jutro wizyta i usg.
Czyli nie możliwe, że ciąża obumarła tydzień temu?

Hormon nadal może się utrzymywać we krwi nawet jeśli ciąża jest martwa, ale nie ma co o tym myśleć. My nie jesteśmy wyrocznią ani lekarzem specjalistą. Jutro wszystko się wyjaśni i na pewno będzie wszystko dobrze!!!!! Trzymam mocno za Was &&&&&&&&

Może się utrzymywać, ale przez tydzień? Zwłaszcza, że wskazuje aktualny tydzień. Moim zdaniem by się zatrzymało na etapie 5-6 tygodnia.

k8libby u mnie w poprzedniej ciazy wszystko bylo ok beta przyrastala , ale niestety nie bylo serduszka i w 9 tc poronilam i wtedy zaczela spadac beta , nie chce Cie martwic bo u Ciebie tak byc nie musi i napewno nie bedzie .staraj sie myslec pozytywnie , glowa do gory :)

Noo, tylko wg wyroku dr sprzed tygodnia, ciąża obumarła na dzień dzisiejszy ponad tydzień temu. Więc logicznie patrząc, wg ostatniej miesiączki mam 7-8 tydzień, to jeśli ciąża obumarła ponad tydzień temu, beta powinna się zatrzymać na poziomie 5-6 tygodnia. Jak poroniłam za pierwszym razem to beta drastycznie spadła w ciągu kilku godzin.

reklama
Magda wymioty naprawde o niczym nie swiadcza zreszta jak i inne objawy to mowi kazdy dobry gin , nasz mozg zbudowany jest tak ze potrawi wywolac objawy ciazowe mimo ze ciazy niebylo .

Do góry