reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

U Mnie dopiero 16.30 o 17 odbiór malego 18 Kolacja i pewnie lobuzek mój padnie kolo 19.30 tal woec jeszcze z wami tr oszke posiedzę. Ethan zaczął spac całą noc od 7 miesiąca jak dostal swoj pokój ale nigdy w nocy nie było cyrkow z zasypianiem butla o spal natomiast w dzien łóżko ewidentnie go palilo i tylko wózek az rok skończył i uczyl go spac w łóżeczku w dzień zaskoczył w 3 dni ale t o chyba wplyw mial zlobek bo tam sie niecackaja pora drzemek wszystkie dzieci spia :)

reklama
PaulinaMaria- mój Damian też nie chce słyszeć o spaniu w dzień, ale odkąd poszedł do przedszkola, śpi jakby nigdy nic, drzemka po obiadzie jak złoto, potem wstaje szogun rozczochrany :-)

Dzień dobry no i Perrie się ulotniła ciekawe kiedy wróci?

Jagoda ja np nie wpisałam się na listę zrobię to dopiero po wizycie jak usłyszę serduszko - a lista super:-)

Marta widzę, że u Ciebie relacja małż- mama taka sama jak u mnie, ja już to olewam, oni nie muszą się kochać:-D wazne że mnie kochają:-)

A mój synus znowu wczoraj o 17 poszedł spac na noc i spał do 7 zaczyna mnie to martwić

Jagoda lista elegancka :-) Tak trochę bez sensu tylko że widnieje jako założycielka "konto usunięte" :-/ No i w dalszym ciągu zdrówka dla córci!

Martus myślę,że wątek z imionami śmiało można.założyć bo wcześniej,czy później będzie potrzebny :-)

reklama
Do góry