reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Witajcie :-) muszę się wam pochwalić moimi jedniodniowymi wakacjami w jastarni :-) wczoraj z mężem odwiedzilismy kuzyna który jest tam na wczasach i powiem wam że przez ten jeden dzień bardzo wypoczełam :-D upał co prawda niemiłosierny ale jakoś dałam radę :-) wróciliśmy do domu o północy a ja całą drogę już drzemałam w aucie. I odkryłam że mój synek uwielbia gofry z owocami i bita smietana! :-D
Od wtorku non stop z małymi przerwami czuje go więc przed dzisiejsza wizyta czuje spokój jak nigdy :-)
Ale i tak proszę o kciuki o 17.15 :-)

Jeśli chodzi o kasę z zusu to ja dostaje zawsze przed końcem miesiąca :-)

Gratuluję wszystkim udanych wczorajszych wizyt!:-)

reklama
hejka dziewczyny :)
pisałyście o lumpeksach a zaglądał któraś z was na szafka.pl? są tam ciuchy zabawki itp. dla dzieci nowe i używane nawet odzierz ciążowa
mozna znaleźć fajne rzeczy a nie wychodzi sie z domu :) coś sobie wybierasz robisz przelew i listonosz przynosi do domu :D troche jak allegro ale nastawione na rzeczy dla dzieci
jest też szafa.pl a tu rzeczy dla dorosłych ciuchy płaszcze biżuteria
warto zajrzeć polecam

a tak z innej beczki byłam u lekarza wczoraj z powodu tego ze bardzo mało czuje małego od tygodnia a on poprostu jest nogami w dół :)
w poniedziałek jade na usg genetyczne czy jak to sie zwie

U nas jest mniej niż 20 osób.
Anncka a po jakim czasie dostalas za pierwsze zwolnienie? Ja za czerwiec mialam zaplacone od pracodawcy i pow mi ze teraz placi zus,a podobno zależne jest kiedy dostal zus moje dokumenty?!

Zapowiadali sie ze będzie chlodno dzis a tu du... .
Do tego mielismy dzis jechac do nas na dzialke,spac u teściów i zostać do niedzieli. A maz idzie na 100 do pracy a tyle mamy roboty tam:| echh...

Kasia moja jest ulozona posladkowo a jest bardzo ruchliwa,myślę ze to zależy od dziecka,poki co Twoje odpoczywa i nabiera sil później nadrobi:) tak bylo u nas z pierwszym dzieckiem dlugo,dlugo nic a potem jak wlozyla noge w zebra to ani powietrza nabrać ani sie ruszyc:)

Agrafka my też powoli dojrzewamy do tego że za parę lat pożegnamy się z sypialnią, ale u nas 2 chłopaki to liczę ze jak najdłuzej bedą we dwoch w pokoju. Bo spanie w salonie nie usmiecha się mi:D

Kochane my byliśmy 23.07 na wizycie będziemy mieć córcie :) zdrowa rybka wazy 454g. wszystko w normie.Maleńka rośnie tak jak ma rosnać z @ termin 2 grudzien :) z wielkości maleństwa 1 grudzień :)

Gosia - zus ma chyba 30 dni od dnia otrzymania dokumentów. U mnie trawalo to krócej :-)

M-s - cieszę się że u was ok i malutka ładnie rośnie :-)

To ciekawe kiedy te dokumenty zlozyli bo pewnie sie nie spieszyli...

M-s gratuluje,super ze wszystko w porządku.

reklama
Do góry