czarna2532
Fanka BB :)
Jopal no to ladnie. Ale faceci nie mysla wogole co moze sie stac gdyby... Ja tyle razy upominam chowaj noze daleko to i tak czasem zdarza sie ze musze sama to zrobic.
Ewelinka u mnie pada deszcz
ale pojedziemy pewnie na jakies zakupy corka wstala o 7 i pyta sie "gdzie dzis idziemy" codziennie cos :-)
Ulenka nie martw sie wyslij meza niech szuka w piekarniach jak masz taka ochote :-)
Zanag fajnie ze impreza udana
Ewelinka u mnie pada deszcz
Ulenka nie martw sie wyslij meza niech szuka w piekarniach jak masz taka ochote :-)
Zanag fajnie ze impreza udana
. Od trzech dni sika do kibelka
. Na niego akurat poskutkowała metoda biegania całkiem z gołym tyłkiem hehe, tatus tylko protestował, że to głupie hehe ale się postawiłam i poskutkowało a jest taki upał, że na pewno synciowi to nie przeszkadzało bo sama najlepiej bym z gołym tyłkiem latala
. Pierwszy dzień posikał się dwa pierwsze razy, drugie go dnia z rana a dzisiaj juz ani razu, a z kupą to już wyszło przy okazji ale w tym to jeszcze bo ję się wpadek no ale mamy 4 tygodnie czasu i już przestałam się martwic, że nie zdążymy. No i się cieszę bo chcemy jeszcze w ostatnie 2 tyg. sierpnia zrobić remont chlopakom w pokoju i nowe podłogi będą już w pełni bezpieczne.:-)