reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Jopal - ja kilka dni temu też pisałam do misi i jak do tej pory brak odpowiedzi...

Ja też czekam już na koniec upałów . Staram się sama z domu nie ruszać bez potrzeby, całe dnie spędzam pod wentylatorem lub w wannie z chłodna woda :-)
Podziwiam te które jeszcze nie sa na zwolnieniu, ja bym rady nie dała !

reklama
Hej dziewczyny,
ja wczoraj przeczytałam wasze posty, ale nie miałam siły i chęci nic napisać. Wczoraj albo za dużo słońca (byliśmy nad jeziorem), albo dopadają mnie dziwne ciążowe nastroje, raczej depresyjne. A na dodatek coś mnie po południu bolał brzuch, w krzyżu łamało i w ogóle nieciekawie. A w nocy spać nie mogłam, a po 3 dzidziuś fikał w brzuchu. A rano do pracy :no: Podziwiam przyszłe mamy pracujące. Ja mam zamiar do końca sierpnia popracować, ale nie wiem czy dam radę. Dobrze, że jutro wizyta u gin. Może mi humor poprawi.
Annte dzięki za tabelkę, fajna i chłopaki górą. Wyślę ci info o płci jutro, jak lekarz potwierdzi chłopaka na 100%
Estranea daj znać jak Kubuś i Ty po urlopie.
Zanag mam nadzieję, że Cię nie zarzucili robotą

hej dziewczyny:-)
pisze tylko byscie wiedzialy ,ze o Was mysle:-) czasu na pisanie teraz nie bede za duzo miala,bo zaczynamy remont.mial byc we wrzesniu ale nastapila zmianaktorej nawet sie ciesze bo bede miala juz spokoj i porzadek:-) a tesknie za nim bardzo (bo material na remont u nas w duzym pokoju kisi i czeka)
Co do misii to ja tez przeczuwam,ze cos nie tak...choc z calego serca pragne sie mylic. Moglaby sie odezwac i napisac co u niej ,bo przez te pare mies jedank sie zrzylysmy i martwimy sie bardzo.
Dobra lece obiad szykowac bo małż z roboty jedzie. Bede tak czesto jak to bedzie mozliwe. pozdrawiam wszystkie. buziole!

Dziewczyny ja widziałam ostatnio na funpage moda na brzuszek na fb zdjecie misi... te z plaży ktore estawiala u nas.. chyba gdyby coś bylo nie tak to by nie wstawiala... myślałam żeby zadzwonić do niej ale nie chce się narzucac skoro nie odpisała na sms i Wam na wiadomosci...

Ewelinka ja też widziałam ta jej fote więc pomyślałam identycznie jak Ty :-) mi pisała pod koniec czerwca że za kilka dni do nas wróci i rzeczywiście napisała wtedy jeden czy dwa posty a potem zamilkła... Eh nie ma się co narzucać widocznie

witam:)
my po weekendzie super, bylismy nad wodą, Arek wyszalał się za dwóch.

A ja proszę o kciuki, za 2 godziny mam wizytę, usg polowkowe, i trzęsę portkami... Strasznie sie denerwuje.

hej...
U nas dzisiaj na szczesciee troche wiaterek to az przyjemniej...

ulenka - zycze mało sprzątania po remoncie i szybkiego remontu ;]
oomamba - to kciuki zacisniete juz :)

Ja jeszcze zakupów nie robię - mąż twierdzi zebym jeszcze ne szalała - może też przez to że nie znamy płci..

reklama
Do góry