MamaM123
Fanka BB :)
Też tak mam i też mam tyłozgięcie .W dodatku martwi mnie to, że mam od połowy poprzedniego cyklu do dziś nisko położoną szyjkę macicy. Cały czas dosięgam jej na tym samym poziomie. Czy przy tyłozgięciu to normalne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak mam i też mam tyłozgięcie .W dodatku martwi mnie to, że mam od połowy poprzedniego cyklu do dziś nisko położoną szyjkę macicy. Cały czas dosięgam jej na tym samym poziomie. Czy przy tyłozgięciu to normalne?
Dzięki bo już myślałam, że coś jest ze mną nie tak!Też tak mam i też mam tyłozgięcie .
No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo...![]()
Jak nie teraz to następnym razem. Uda się !!!!!No nic dziewczyny, u mnie 3 dzień z rzędu temperatura zamiast rosnąć ponad bazową 36,6 wynosi 36,4. Jestem w 16 dniu cyklu. Owulacji nie było, trzeba czekać do przyszłego miesiąca. W sumie niepotrzebnie się łudziłam, że po zeszłomiesięcznych ekscesach już w tym miesiącu wszystko będzie prawidłowo...![]()
Kurcze może masz rację... Dziś mam bardzo duże libido i bóle jajników i co mnie bardzo zdziwiło szyjka macicy podniosła się tak wysoko, że jej nie dosięgam! Pojawiło się też więcej śluzu. Może jeszcze nie wszystko straconeA może będzie później
Czasami los płata figle ..
Ja tez w cyklu w którym zaszłam - owu powinna być 19dc a niespodziewanie przyszła 16dc![]()