reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado i jak się udał obiadek?
U mnie były ziemniaki, kotlet siekany I surówka z czerwonej kapusty-niestety kupna...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Colorado super:* Mój podobnie jak mąż Edysiek nie umie gotować. Wrzuć przepis na te ciastka,chętnie zrobię. Kupujesz mąkę owsianą czy mielisz płatki górskie???

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój umie gotować nawet smacznie ale nie jest to dietetyczne hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado super:* Mój podobnie jak mąż Edysiek nie umie gotować. Wrzuć przepis na te ciastka,chętnie zrobię. Kupujesz mąkę owsianą czy mielisz płatki górskie???

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne, wieczorem pogrzebie i wrzucę tutaj :) mąkę owsianą kupuję, w blenderze nie wychodzi mi tak drobni zmielona. Kupna jest takim puchem jak mąka pszenna :)

To mój gotuje, i to bardzo dobrze. Ale specjalizujemy się w innych obszarach, ja: kuchnia polska i włoska, on: hinduska i wszelkie dziwności [emoji23]

Colorado i jak się udał obiadek?
U mnie były ziemniaki, kotlet siekany I surówka z czerwonej kapusty-niestety kupna...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Udał udał :) obiad w 10 minut, bo sos nasz samodzielnie robiony ze słoiczka [emoji23]

Sałatkę z czerwonej kapusty bardzo też lubię, ale sama nie robiłam, u rodziców jadłam, ale tam cukier niestety.

Z szybkich i mega smacznych surówek do obiadu to polecam marchewkę startą na drobnych oczkach i do tego spooooro miąższu pomarańczy plus sok z niej :) albo z ananasem też jest fajna :)

1517498299-8a92b35470054dfb-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

Jasne, wieczorem pogrzebie i wrzucę tutaj :) mąkę owsianą kupuję, w blenderze nie wychodzi mi tak drobni zmielona. Kupna jest takim puchem jak mąka pszenna :)

To mój gotuje, i to bardzo dobrze. Ale specjalizujemy się w innych obszarach, ja: kuchnia polska i włoska, on: hinduska i wszelkie dziwności [emoji23]

Udał udał :) obiad w 10 minut, bo sos nasz samodzielnie robiony ze słoiczka [emoji23]

Sałatkę z czerwonej kapusty bardzo też lubię, ale sama nie robiłam, u rodziców jadłam, ale tam cukier niestety.

Z szybkich i mega smacznych surówek do obiadu to polecam marchewkę startą na drobnych oczkach i do tego spooooro miąższu pomarańczy plus sok z niej :) albo z ananasem też jest fajna :)

1517498299-8a92b35470054dfb-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png
A gdzie kupujesz ta mąkę? Ja nie wodzialam owsianej

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Ale tu pysznie [emoji39] ja się dziś nawet trzymam ale strasznie jestem głodna...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry