paulenka91
Fanka BB :)
A to chyba że tak nie orientuje się w tym[emoji3]Ojciec nie musi . Potrzebna jest tylko grupa krwi matki do porodu. Konflikt jest tylko wtedy kiedy matka ma RH- ,jaka ma ojciec jest to obojętne. ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to chyba że tak nie orientuje się w tym[emoji3]Ojciec nie musi . Potrzebna jest tylko grupa krwi matki do porodu. Konflikt jest tylko wtedy kiedy matka ma RH- ,jaka ma ojciec jest to obojętne. ..
2mm maSuuper , gratulacje [emoji4] ile ma dziudzius mm? A z OM jak masz ?
Ja patrzę i mam 156 w książeczce zapisane2mm mawzględem OM ciąża wychodzi dwa dni młodsza.
Jak juz dojadę w końcu do domu, to wrzucę zdjęcie![]()
Mowili wam na wizytach z jaka częstotliwością bije serduszko?
O super ze juz widziałaś [emoji173]2mm mawzględem OM ciąża wychodzi dwa dni młodsza.
Jak juz dojadę w końcu do domu, to wrzucę zdjęcie![]()
Mowili wam na wizytach z jaka częstotliwością bije serduszko?
Jezeli matka bedzie rh- to ojciec musi zbadac czynnik.rh, jesli wyjdzie.ujemny to brak konfliktu,jesli dodatni to jest konflikt.mamuski z rh+ moga spac spokojnieA to chyba że tak nie orientuje się w tym[emoji3]
Uff śpię spokojnie [emoji3]Jezeli matka bedzie rh- to ojciec musi zbadac czynnik.rh, jesli wyjdzie.ujemny to brak konfliktu,jesli dodatni to jest konflikt.mamuski z rh+ moga spac spokojnie![]()
Tak właśnie zniosę wszystko żebytylko zdrowe.Nie wiem czemu ale od początku mam takie przeczucie[emoji3]ale ważne żeby było zdrowiusienkie [emoji3]
A kiedy mniej więcej można zobaczyć płeć?Tak właśnie zniosę wszystko żebytylko zdrowe.
Ja z kolei czuję się całkiem inaczej niż te pierwsze ciąże (Majka i aniołek Elenka) w ogóle jakbym nie była w ciąży a trraz ciągłe nudności wymioty nawet jak tetaz piszę to mi niedobrze[emoji33]
Moja siostra wywróżyła mi jeszcze chłopca hmmm zobaczymy[emoji16]
Mi moj gin powiedział w końcówce 13 jsk z Mają byłam i się nie pomylił[emoji846]A kiedy mniej więcej można zobaczyć płeć?