• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie

A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Ja to chyba dopiero zacznę na jesieni jak mi przejdą strachy[emoji16]chociaż mój mąż kupil ostatnio książę na wyprzedazy w biedrze mały książę i mówił że będzie czytał dziecku [emoji16]

Ja zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]
Ostatnio koleżanka chciała mi dać stanik do karmienia i też sie bałam przyjać.

reklama
Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkę
Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.
A dziewczyny wiem, ze obojetnie byle zdrowe, ale jak czujecie? Słyszałam, ze matka wyczuwa podświadomie co tam w trawie piszczy. Ja jakoś czuje córeczke. Ale oczywiscie jak bedzie synuś to tez bede szczesliwa [emoji4][emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry