paulenka91
Fanka BB :)
No też często wodnisty. Czasem jest dużo czasem nie czuje pół dnia.ale zapalenia żadnego nie mam nie piecze nie boli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to chyba dopiero zacznę na jesieni jak mi przejdą strachy[emoji16]chociaż mój mąż kupil ostatnio książę na wyprzedazy w biedrze mały książę i mówił że będzie czytał dziecku [emoji16]A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Ja zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]A czy któraś z Was odważył się już kupić cokolwiek dla maluszka? U nas jest trzypak skarpetek kupiony celem poinformowania męża o ciąży. Kusi mnie, żeby już kupować ale wstrzymuję się i tylko oglądam na razie
Doktorka mowila ze to bardzo dobrze bo świadczy o dobrej ochronie przed infekcjami i duzej ilosci progesteronu.No też często wodnisty. Czasem jest dużo czasem nie czuje pół dnia.ale zapalenia żadnego nie mam nie piecze nie boli.
Eeee, a mam córkę a miałam piękne włosy cerę i paznokcieTo może będzie dziewczynka - mowi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę[emoji6]
Ja też się boje zapeszyc jak pieron jasny[emoji3] nawet nie oglądamJa zdecydowanie sie boje. Chociaz wczoraj ogladalismy kołyski. Bujadełka itp i juz od samego ogladania sie bałam, ze cos zapesze [emoji23]
Ostatnio koleżanka chciała mi dać stanik do karmienia i też sie bałam przyjać.
No u nas to moj mąż zainicjował wczoraj i pokazuje mi na allegro "patrz tu już za 120 zl są kołyski" Myśle sobie yyy no chyba nie, pokazuje mi, a tam na dole "kołyska dla lalek" [emoji85][emoji85] haha wesoło bedzieJa też się boje zapeszyc jak pieron jasny[emoji3] nawet nie oglądam
Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkęNo u nas to moj mąż zainicjował wczoraj i pokazuje mi na allegro "patrz tu już za 120 zl są kołyski" Myśle sobie yyy no chyba nie, pokazuje mi, a tam na dole "kołyska dla lalek" [emoji85][emoji85] haha wesoło bedzie
Haha no na szczescie mamy mnostwo dzieci dookoła [emoji23] bedzie na prezent.Haha, no uważaj bo jak zrobi zakupu dla lalki to już pozostanie modlić się o córkę