reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania plci[emoji5] ja tez na usg prenatalnym w 12tc poznalam plec corki. Ciekawe czy teraz cos juz bedzie widac, choc zastanawiam sie czy nie zrobic sobie i Mezowi niespodzianki[emoji5]
Jutro mam normalna wizyte u gina i troche sie denerwuje. U mnie brak jakichkolwiek objaw ciazowych....
Dobrej nocy[emoji5]

Reqiem jak brat? Wiadomo już coś?
Dziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..

reklama
Dziekuje ze pytasz [emoji4] jest po operacji, leży jeszcze na oiomie. Generalnie operacja trwała długo bo dwa razy musili przywracać krążenie [emoji53][emoji53]. Obolały jest i wygląda marnie, ale wyliże się. Ma zaawansowaną chorobę wieńcową. To jest jakaś masakra. Tylko po lekarzach chodził i NIKT nic nie wykrył. Szczescie, że to sie tak skończyło..
Teraz już będzie tylko lepiej, dobrze że tak się to skończyło;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry