reklama

Happy birthday to you!

Cały czas wałkuję temat rowerka i znalazłam na jakimś innym forum kolejne informację, które mnie zniechęcają w ogóle do takiego rowerka...:

- rowerek jak najbardziej tak (od 18 miesiąca), bardzo dobrze wpływa na kręgosłup, na stawy, wzmacnia mięśnie itp.
- rowerek z pedałami przy przednim kole absolutnie nie, a w każdym razie nie na dłuższą metę i nie do samodzielnego pedałowania przez dziecko,
- ma być rowerek z napędem łańcuchowym, z pedałami umieszczonymi pod siodełkiem.
Pedałowanie w pozycji, jaką wymusza rowerek z pedałami przy przednim kole, niekorzystnie wpływa na kręgosłup i stawy.

No i kurcze znów nie wiem co kupic....:angry::baffled:

Siostra mi proponuje coś takiego:

ORYGINALNY CHICCO SAMOCHODZIK 4 w 1 -- QUATRO (319602894) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my chyba wlasnie poczekamy z rowerkiem do momentu kiedy cora bedzie pedalowac :-) ale nie zarzekam sie ;-)

co do urodzin to wlasnie chyba jakis drobiazg tez kupimy :tak:
musze popatrzyc u nas w sklepach zabawkarskich :-)
myslalam moze o czyms w tym stylu?

318415962

roksi - tylko daszek zdemontuj:-D
Zosia ma właśnie z tej firmy, różowy:confused:
oczywiście że zdemontuje:tak: bo "cyrk na kółkach" jak to Agutek mówi:-D
ja chyba zamówie ten niebiesko zielony:tak:
w ogóle to mam stracha czy nie będzie za mały dla córci:-( ale na allegro znalazłam dokładne wymiary i po mierze córcie:tak: mam samochodzik więc nim będę sie sugerowała:tak:

reklama
u nas na zajączka również dostawało się słodycze, ewentualnie jakiś drobiazg i tak samo jak u agutka robiło się gniazdko:-)
a małej na urodzinki zdecydowaliśmy się kupić konika little tikes - Amelia dzień się pobawiła i poszedł w kąt:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry