reklama

Happy birthday to you!

reklama
moja mama mieszkala w domku i wlasnie babcia zawsze chowala im prezenty w ogrodzie i dzieciaki szukaly z samego rana :tak:
u mnie w domu bylo tak, ze robilismy "gniazdka" i tam chowane byly prezenty :-)

kurde, wlasnie mi przypomnialas, ze te swieta sa juz w marcu i ze znowu jakas okazja do dawania prezentow, a mi sie pomyslu juz dawno wyczerpaly :-D
podejrzewam, ze jesli juz to jakis drobiazg chyba kupimy :-)

a tak w ogole to wszystkie robicie prezenty dzieciom na pierwsze urodziny?
bo np. mam znajoma, ktora powiedziala, ze nie robi, bo dziecko od gosci i tak dostanie mnostwo prezentow, a imprezka jest kosztowna...
jak jest u was?

no własnie nie wiem, jak z prezentem urodzinowym:confused:,
nasze wypadają tydzień po wielkanocy i wtedy je tez wyprawiamy:tak:, na pewno Piotrus dostanie prezenty od zajączka i na urodzinki:-), a imprezka będzie nas na prawdę kosztować:-p, także jak mamy kupić byle co:zawstydzona/y:, ale na prawde jeszcze nie wiem:sorry2:

w mojej rodzinie na wielkanoc dawalo sie jakies drobiazgi, typu slodycze, czy jakis naprawde malutki gadzet, bez szalenstw...mysle, ze my to podtrzymamy :-)

Dziewczyny, czy widziałyście może rowerek X-Landera? Co o nim myślicie..?
My dzis byliśmy rozejrzeć sie za prezentami żeby kupić coś od dziadków i ciotki (bo wolimy sami coś wybrać) i wpadł nam w oko własnie taki rowerek. Właściwie to myśleliśmy o takiej nakładce do fotelika samochodowego, żeby się mu nie nudziło w czasie jeżdżenia samochodem ale te nakładki to jakieś takie "dziecinne" , tzn. mam wrażenie, że dla mniejszych dzieci. Dlatego chyba rowerek byłby fajnieszy i posłużył dłużej.

Zabawki - X-Lander Rowerek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry