reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Hej kobietki

Zrobiłam :-) udało się dzisiaj zapisuje się go giną ;-)

Ale mam jedna sprawę w czwartek mam termin u dentysty na licówki ceramiczne myślicie ze mogę iść ? Będą mi robić rtg zęba :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pokaz fotke, pokaz [emoji14][emoji14] ja licowke robilam jak juz doszło do zapłodnienia!!!! Oczywiscie znieczulenia nie bralam,ale bol dalo sie wytrzymać !!!!
Poinformuj przed rtg ze jestes w ciąży to ci założą specjalny fartuch na brzuszek :)

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Zdjęcie podeśle jak wrócę do domu :)
Zapisałam się do giną i termin na 01.06 czy to nie przesada? Tak długo czekać ?

Gratulacje a ja nie miałam hsg bo nie ten dzień cyklu...szkoda że nikt mi nie powiedział...a najzabawniejsze jest to że teoretycznie przytulałam się w owulke i tak teraz myślę czy na usg lekarz zobaczył by jajeczko w macicy? Rozumiem że nie potwierdził by ani nie zaprzeczył ciąży. Chodzi mi o sam fakt obecności jajeczka w macicy a nie zagnieżdżenia...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra cofam pytanie bo doczytałam, że jest wielkości mm więc wszystko rozumiem. Ogólnie lipa zostaje czekanie potem @ albo testowanie...

Zdjęcie podeśle jak wrócę do domu :)
Zapisałam się do giną i termin na 01.06 czy to nie przesada? Tak długo czekać ?

Pewnie na czerwIec cie wpisal bo.to poczatek
Ja.bylam na.usg w 5 tyg i nic.nie.bylo widac, oprocz pecherzyka
A takie oficjalne usg mialam w 9 tygodniu
W sumie jak pojdziesz pozniej to bedzie lepiej, chociaz juz zobaczysz fasolke i.serduszko :)

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Gratulacje a ja nie miałam hsg bo nie ten dzień cyklu...szkoda że nikt mi nie powiedział...a najzabawniejsze jest to że teoretycznie przytulałam się w owulke i tak teraz myślę czy na usg lekarz zobaczył by jajeczko w macicy? Rozumiem że nie potwierdził by ani nie zaprzeczył ciąży. Chodzi mi o sam fakt obecności jajeczka w macicy a nie zagnieżdżenia...

Ja w 5 tyg od ostatniej miesiaczki zobaczylam tylko maluski okragly pecherzyk w.macicy.
A.ktory masz.dc ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Do góry