Lady Loka
Fanka BB :)
Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.Wino czerwone zalecane jest aby poprawić endometrium. Więc jak najbardziej w okresie starania o ciążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.Wino czerwone zalecane jest aby poprawić endometrium. Więc jak najbardziej w okresie starania o ciążę.
Ja miałam i wszystko okA powiedzcie mi ( zakładając ciaze ) czy na samym początku, bardzo wczesnej ciszy , skurcze brzucha jak na/w okres są normalne ?
Pisałaś o etapie starania się o dziecko a nie ciąży. Ja odniosłam się do tej wypowiedzi.Ale ja napisałam o pozwoleniu na picie już w trakcie ciąży.
Ja znam nawet przypadki, gdzie jakiś durny lekarz zezwalał na lampkę wina już w trakcie ciąży i dziecko jest zdrowetylko wyjątki potwierdzają regułę.
Wyżej zacytowałam dokładnie fragment o winiePisałaś o etapie starania się o dziecko a nie ciąży. Ja odniosłam się do tej wypowiedzi.
Miałaś takie czasami nawet mocne ?Ja miałam i wszystko ok
Miałam jak na okres ale wiesz każdy przechodzi inaczej. Skoro masz wątpliwości lepiej skonsultuje z lekarzem.Miałaś takie czasami nawet mocne ?
W pracy do południa bolał mnie brzuch , skurcze jak na okres ...
Później przeszło, teraz wracałam z łazienki i tak mnie zabolał mocno, że aż musiałam usiąść....tak chyba nie powinno być![]()
Zrobiłam teraz test ... jest kreseczka ale tak samo blada jak we wtorek ....Skoro masz wątpliwości powtórz test nawet wieczorem, jelsi chcesz już wiedzieć. Chyba, E masz jeden ostatni to zostaw na rano
Nic CI teraz nie wywrózymyNa zdj widzę, że jeszcze gorzej widać, na żywo jest blada ....