reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

HELP!!!!!!!!ZGAGA!!!!!!!!!!!

wczoraj to juz mialam dosc!!!!!!!!!!!!!!!1 calutki dzien od rana do wieczora a to przez to ze szyneczke chrzanem posmarowalam,
po mleku jeszcze bardziej mam ta dziadoska zgage,cola mowicie musze zobaczyc,ale mezyk mi zakazuje koka kolki taki niedobry :mad: jest

reklama
Ciekawe czy i mnie dopadnie, bo na razie nawet nie bardzo wiem co to jest. Jesc moge wlasciwie wszystko i od paru dni co drugi dzien mam napady wilczego glodu. Wtedy jesc mi sie chce co 2 godziny. A caly czas mam wrazenie pustego zoladka. I brzuszek po takim obzarstwie rosnie w tempie ekspresowym :)
No i opycham sie mlekiem i bialym serem- najsmieszniejsze jest to, ze kiedys nie tylko mi nie wchodzily, ale wrecz zle sie po nabiale czulam. A teraz zupelnie na odwrot. Na jedno posiedzenie zjadam cala kostke tlustego bialego sera- albo z sola albo z nutella, w zaleznosci od tego czy mnie bierze na slodkie czy na slone. :)

ufffffff co za ulga bałam się że mnie wypiszesz jak evan ;)
ps dziwnie mi jak ktoś tu nagle się pojawia i dziwnie pisze

aga!!! Ciebie?? Przecież jak Cię nie było, to ja strasznie tęskniłam!!! :D

to czemu jak Cię ktoś denerwuje, to mu nie napiszesz, że głupio pisze?? To ja musiałam reagować?? Myślałam, że Wam się to nie podobało, że takie decyzje za Was podejmuję, bo była cisza i każdy tylko delikatnie, delikatnie... Czułam się osamotniona w bezpośredniej krytyce ;(

reklama
ja też zawsze za dużo powiem i nie mam wyczucia co do brutalności słów
a nie chciałam się wyłamywać bo nie wiedziałam czy wam się to podoba czy nie więc odpuściłam

Do góry