reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

HELP!!!!!!!!ZGAGA!!!!!!!!!!!

a ja miaam ochotę wysyłać Wam prywatne pytania, żeby zapytać co Wy sądzicie o "brutalnym" traktowaniu tego typu wypowiedzi

Ale stwierdziłam, że się nie będę czaić i .... napisałam co myślę, choć i tak się powstrzymałam...

A wiecie co Rafał powiedział mi o tych wypowiedziach jak mu poczytałam, że on ma nieraz wrażenie, że tu nie wszystkie z nas są w ciąży!!! (Mojej nie kwestionował na szczęście!!!! :D :D)

reklama
Czemu odniósł takie wrażenie?
Na którymś z miesięcy była jakś draka - ja po przesledzeniu wypowiedzi dziewczyn doszłam do wniosku, że średnio podoba mi się takie ublizanie sobie itp. teksty i dlatego pewnie tak delikatnie mówiłam, że to "niepotrzebne straszenie". Nie czuję się upoważniona do proszenia kogos aby straszył w "swoim" miesiącu.

oj, dziewczyny. Ja ją poprosiłam, żeby poszła sobie do swoich, bo może tam będzie lepiej "zrozumiana".

Azik!! Wzywam Cię na kontrolę brzuszka :) Adres w korespondencji prv :)

Nie chodzi mi o to, żeby teraz wydawać tu sądy: pisze prawdę, czy nie...

A tak na marginesie: jesteśmy ssakami i może ciąże urojone też zdarzają się co niektórym... :D

tak jak lookałam tu i tam to u nas jakiś klimat jest dobry i tak CIEPŁO tutaj
dużo wątków dużo ludzie piszą :-X :-X nie powiem kto najwięcej ;)

ale tak na poważnie jakoś tu wybitnie fajnie

reklama
Do góry