reklama
Systematycznie stosować specjalną maść kupioną w aptece. Jest wiele dostępnych, więc na pewno coś farmaceuta doradzi. Ja stosuję avenoc (chyba tak się pisze) - maść homeopatyczną. POmaga. Myślę, że ty także odczujesz ulgę jeśli coś zastosujesz. Wizyta u lekarza chyba jest konieczna, jeśli są ostre krwawienia przy oddawaniu stolca i nie tylko. Tak myślę. Mam nadzieję, że obejdzie się bez. :-):-):-)
fanaberia
Zaciekawiona BB
fakt, Posterisan jest rewelacyjny. nie wiem tylko czy nie jest na receptę?
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
a ja nie stosowałam żadnych kupowanych specyfików tylko pomysł babci-domowy sposób
kłady z zaparzonej cebuli-jak dla mnie rewelacja
pgrala5
Początkująca w BB
polecam czopki posterisan i hemorectal. avenoc jest beznadziejny bo homeopatyczny- za duzo w naszych organizmach konserwantów metali ciężkich i dawnych kuracji antybiotykowyh by homeopatia działała
Diana_81
Fanka BB :)
a jak rozpoznać ze to hemoroid a nie jakiś guz....?
ja poczułam pod palcami taki jakby guzek i nie wiem czy nie trzeba by iśc do lekarza?
ja poczułam pod palcami taki jakby guzek i nie wiem czy nie trzeba by iśc do lekarza?
reklama
Mi ostatnio lekarz polecił kapsułki (doustne) Cyclo3Fort. Mam wrażenie, że jest po nich lepiej. Kosztują 30 zł za 30 kapsułek 
Diana, może to co napiszę jest nie do końca prawdą, ale mi się wydaje, że hemoroidy są dość miękkie (przynajmniej moje). A do lekarza nie zaszkodzi pójść. Mi ginekolog potwierdził, że to hemoroidy.

Diana, może to co napiszę jest nie do końca prawdą, ale mi się wydaje, że hemoroidy są dość miękkie (przynajmniej moje). A do lekarza nie zaszkodzi pójść. Mi ginekolog potwierdził, że to hemoroidy.