reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Asienko czapeczka extra!

Bylam dzis w pasmanterri i ten sam kordonek co kiedys kupowalam po okolo 5e dzis kosztowal 9,70...za 50g:szok:
poszlam do drugiej pasmanterii i kupilam troszke cienszy za 6e( 60g)..ale ze dwa miesiace temu kosztowal 4e:szok::eek:
ceny boski!!!

reklama
Ewelcia rzeczywiście ceny w pasmanteriach poszły w góre.

Pokaże wam dzisiaj jakie poczyniłam postępy salowych japonek będąc w szpitalu z moją Olivią.

Tak mnie wciągnęło krzyżykowanie, że szydełko poszło w odstawkę i prezencik dla mojego Briana musi poczekać ale nie tylko dlatego.
Na prezencik brakło mi włóczki i muszę poczekać kilka dni aż dowiozą do pasmanterii.

Załączniki

• 1234.jpg
    1234.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 64
Arlecik super! Moze jak dziewczynki podrosna i ja sprubuje:-)

Anineczka zerknij na tablice na FB u Barmanki, wstawilam schemacik do czapeczki.

Vikamcia a ty pracujesz? Bo jesli nie to masz tyle czasu co i my:-DWszystkie mamy dzieci.
Ja mam 3 i to nadaktywne hihi a mam czas na pasje:-)Jak to mowia dla chcacego nic trudnego.Sprobuj raz a zobaczysz jak poplyniesz:-)

gastone pracuję dorywczo
ale mam taki grafik żena tyłku usiąść nie mam kiedy :-p
wiem ze dla chcacego nic trudnego bo sama zawsze tak mówiłam..
ale niektóre z was mają większe dzieci , niektóre spokojne a niektóre czas kiedy mąż jest w domu :-p
a ja nie mam nic z takich :-p

Arleci tu ci opisze na twe pytanko z bloga gdzie kupuje koraliki? w sklepach internetowych Bazar Dekoracji i Aksesoia Artystyczne;-)

Vikamcia aj tam przestan prasowac, obiadu ugotuj wiecej zeby styklo na dwa dni a napewno jakas godzinka sie znajdzie kiedy dziewczynki bedá drzemac lub jak jest slonecznie beda bawic sie w piachu;-).

Ewelcia serweta super i jak ladnie wyglada na tej Twojej ciemnej lawie, ja bym chetnie tez zrobila tyle ze me dzecie non stop przy lawie cos robi i by jej serweta przeszadzala.
chyba juz wszyscy widzieli moje ostatnie kolce maja byc prezentem urodzinowym.
P1100849.jpg

Vikamcia ty nie masz pojecia ile ja mam
pracy przy twinsach:-) Zaczynajac od 7 rano musze dwie dupki przewinac, nakarmic, zrobic sniadanko starszakowi, wyszykowac cala trojke.Poza tym ja jeszcze musze odwiezci potem przywiezc Maxa ze szkoly.Powiem ci ze samo wkladanie i wyjmowanie dzieci z fotelikow juz mi daje w dupe.Bo najpierw mysze je wlozyc, potem wyciagnac, wlozyc do wozka, potem po Maxa, znow przelozyc z wozka do fotelikow, jak robie zakupy to znow wyciagnac i potem wlozyc .Potem pod domem znow wyciagnac.Juz czasu sporo i prawie 16.00.Przewinac, nakarmic polozyc, starszakowi dac jesc, pranie, odrobic lekcje,
podac mezowi obiad, pozmywac, znow nakarmic i przebrac twinsy ( w miedzyczasie spelniac zachcianki calej trojki lub przebierac kupy, dziennie okolo 7-8 bo moje dzieci maja dobra przemiane :-D)
Potem trzeba dac kolacje, wykapac cala 3, i wiele innych rzeczy.
I w sumie sama zastanawiam sie jak ja mam czas na FB i szydelkowanie:-D
A jeszcze robie mnostwo innych rzeczy.I wiekszosc z nas siedzi sama w domu.
Moje dzieci tez jeszszcze male :-) Takze ciagle powtarzam, dla chcacego nic trudnego, prawda dziewczyny??:-D

Ostatnia edycja:
true Gastone :-D
A i dzięki za wzorek czapeczki.Jutro zabieram się do roboty.
Bo od kilku dni cierpiałam na niemoc twórczą,ale to przez to,że co chwilę jakiś gości miałam,a teraz dopadła mnie @ i tak,to.
Ale już tęsknię za szydełkiem.
A już naprawdę naprawdę nie mogę się doczekać aż zostanę emerytką!! Tyyyyylllleeee czasu będę miała,że oszaleję ze szczęścia :szok::-D

Aaa i jak moja teściowa przyjedzie to już w ogóle nauczy mnie wszystkiego! a co! druty,maszyna itd.może zrobię jakiś kursik hi hi dla kobiałek,które mają problem z czytaniem schematów :-D:-D

Ewelcia pikna serweta.Długo robiłaś?

Kasiuleczko no piękny ten sutasz,ty jeszcze tak ślicznie dobierasz kolory!

reklama
może zrobię jakiś kursik hi hi dla kobiałek,które mają problem z czytaniem schematów
laugh.gif
laugh.gif
do mnie to było? :sorry2::-p:-D a z kursiku skorzystam :tak: tylko chce żebyś była świadoma tego że Twej chacjendy nie opuszczę do momentu jak wszystko zatrybie :-p łapiesz się na to? ;-) a wszystko umiejącej teściowej zazdraszczam :tak:
aaaa i też się swej emeryturki doczekać nie mogę, ale będę piękności dla wnuków robić :szok::tak:

Gastone, tak sobie pomyślałam że pewnie gdyby tłiksiki się pierwsze urodziły to nie prędko byś się na Maxia zdecydowała, coo? :sorry2::laugh2:

Ewelcia, no właśnie jak długo robiłaś serwetę?

Kasiuleczka, bardzo ciekawy wzór kolczyków :tak: Bardzo ładne.

Do góry